Hirdetés

Marvel-hősök és párizsi nácik teszik érdekessé júliust

|

Még nem a Marvel's Avengers jelenik meg, de egy másik játékban harcba vihetjük kedvenc hőseinket. Új Wolfensteinekre, újabb Quantic Dream játék PC-s debütálására, és még egy Stranger Things adaptációra is számíthatunk.

Hirdetés

The Sims 4: Island Living - július 16. - PlayStation 4, Xbox One

A konzolosok kicsit késve kapják meg a The Sims 4 új kiegészítőjét, melyben elszakadva a várostól egy szigetre küldhetjük simjeinket nyaralni.

Hirdetés

Etherborn - július 18. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Az Etherborn egy szürreális logikai platformer, melyben a gravitáció egészen másképp működik, mint ahogy a mi világunkban.

Lost Ember - július 19. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Újabb könnyed indie élmény, főszerepben egy átalakulásra képes farkassal és társával, akik velünk együtt fedezik fel az őket körülvevő, érdekes és csodás világot.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - július 19. - Switch

A Nintendo feltámasztja a Marvel Ultimate Alliance sorozatot, de ennek az az ára, hogy a harmadik játék csak a kiadó saját platformjára jelenik meg. A Team Ninja fejlesztette játék egyébként teljesen más univerzumban játszódik, mint az első két rész, így vadonatúj, érdekes sztorira számíthatunk, de számos Marvel-hőssel és gonosszal találkozhatunk benne. Izometrikus nézetű akció-kalandjáték lesz, nem lehet vele mellélőni.

Automachef - július 23. - PC, Switch

Mostanában meglepően sok játékban jelenik meg a főzés, de amíg olyan zseniális alkotások születnek, mint az Overcooked, ezt semmiképp sem bánjuk. Az Automachefben egyedül kell egy konyhát menedzselnünk, azonban gépeket használhatunk az ételek elkészítéséhez. Meg kell találnunk a megfelelő utasításokat, eszközöket feladatunk teljesítéséhez.

Kill La Kill: The Game - IF - július 25. - PC, PlayStation 4, Switch

Az Arc System Works a Kill La Kill animéből is verekedős játékot készít, ha a tőlük megszokott minőséget hozzák, nem lesz probléma.

Wolfenstein: Youngblood - július 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Wolfenstein II: The New Colossusban még csak édesanyjuk hasában bújkált Blazko két lánya, azonban a Youngbloodban már felnőtt nőként szállnak szembe a nácikkal. Párizsba utazunk, ahol az öreg Blazkowiczot kutatjuk. Játszhatjuk egyedül vagy kooperatívan, rengeteg fegyvert, eszközt és képességet használhatunk, felfedezhetjük a nyitott tereket. Érdekesség, hogy ez lesz az első Wolfenstein játék, ami cenzúra nélkül jelenhet meg Németországban.

Wolfenstein: Cyberpilot - július 26. - PC VR, PlayStation VR

A Youngblood mellett egy VR-os spin-off, a Cyberpilot is érkezik, amiben a nácik mechjeit piszkálgatva és irányítva darálhatjuk le a katonákat, segítve a francia ellenállást.

Fire Emblem: Three Houses - július 26. - Switch

A Nintendo ebben a hónapban két fontos exkluzívot is szállít, a Marvel Ultimate Alliance mellett érkezik a Fire Emblem széria 16. része is. Egy rejtélyes, taktikázós JRPG lesz, melynek középpontjában egy akadémia áll.

Beyond: Two Souls - július 27. - PC

A Quantic Dream egyik, korábban PlayStation-exkluzív játékát, a Heavy Raint már június végén megkapták a PC-sek, de július végéhez közel jön egy másik, a Beyond: Two Souls. Ennek középpontjában az Ellen Page által alakított Jodie áll, az ő életének pillanatait élhetjük át. Döntéseinknek komoly súlya van, ahogy azt a csapat játékaitól megszokhattuk.

Corpse Killer: 25th Anniversary Edition - július 30. - PC, PlayStation 4

A Screaming Villains egy újabb rettenetes FMV játékot éleszt fel a B-filmek kedvelőinek örömére.

FIA European Truck Racing Championship - július - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Lassan minden versenyszériából lesz külön játék, a kamionversenyzést a Kylotonn és az N-RACING ültetik át a virtuális térbe. A fejlesztők azt ígérik, megmutatják, mennyire kemény feladat egy 5 tonnás kamiont az úton tartani. 

2019. augusztusi játékmegjelenések

Madden NFL 20 - augusztus 2. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Age of Wonders: Planetfall - augusztus 6. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Silver Chains - augusztus 6. - PC

Necrobarista - augusztus 8. - PC

The Lord of the Rings: Adventure Card Game - augusztus 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Remnant: From the Ashes - augusztus 20. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Rad - augusztus 20. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Life is Strange 2: Episode 4 - augusztus 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Oninaki - augusztus 22. - PlayStation 4, Switch

Control - augusztus 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One

MXGP 2019 - augusztus 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One

World of Warcraft Classic - augusztus 27. - PC

Ancestors: The Humankind Odyssey - augusztus 27. - PC,

Astral Chain - augusztus 30. - Switch

Blair Witch - augusztus 30. - PC, Xbox One

Man of Medan - augusztus 30. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Pine - augusztus - PC, Switch

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)