Hirdetés

Ez a június a magánnyomozók és a rétegjátékok hónapja lesz

|

A havi megjelenések közül a Super Mario Maker 2 és a Judgment a legerősebbek, és ez sokat mond. Sebaj, legalább jön az E3.

Hirdetés

Tavaly egy fokkal izgalmasabb volt az év hatodik hónapja: akkor jött a Vampyr, a Jurassic World Evolution, a Wreckfest, a The Crew 2 és a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is. Most nagyon figyelni kell, ha igazi sikervárományosokat akarunk találni. A Super Mario Maker 2-ből valószínűleg elpattan majd néhány millió példány, és van egy kis esély arra, hogy a Crash Team Racing Nitro-Fueled is átlagon felül fog teljesíteni, de a többi nagyobb név túl szűk rétegeknek szól. A Judgment mehet még nagyot, mivel a SEGA elég határozottan tolta a Yakuza szériát nyugaton is az elmúlt néhány évben. Július sem tűnik sokkal izgalmasabbnak, de azért írjátok meg, ti mit vártok! (Ne felejtsetek el a második oldalra lapozni!)

Hirdetés

2019. júniusi játékmegjelenések

The Elder Scrolls Online: Elsweyr - június 4. - PC, Mac

Tamrielbe visszatérnek a sárkányok, érkezik a TESO új kiegészítője, az Elsweyr. A Khajiitok szülőföldjére utazhatunk, irányíthatjuk a holtakat necromancerként, új kalandokra indulhatunk, új lootokat szerezhetünk. Idővel konzolra is megjelenik, de első körben a PC-s és Mac-es játékosok vághatnak bele. 

Warhammer: Chaosbane - június 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A következő Warhammer játék egy hack and slash akció-RPG lesz, melyben egyedül vagy három társunkkal együtt is átküzdhetjük magunkat mindenféle szörnyetegek hordáin. Négy kaszt közül választhatjuk ki a hozzánk legjobban illőt. A fejlesztők nagy újrajátszhatóságot ígérnek.

Toki - június 6. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One

Az 1989-es Toki remake-je 2018 végén megjelent Switchre, de a Microïds úgy látta, helye van más platformokon is. A jelentősen felújított akció-platformert ezért június 6-ától PC-n, Mac-en, PS4-en és Xbox One-on is játszhatjuk.

MotoGP 19 - június 6. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Idén sem maradunk új MotoGP játék nélkül. Amellett, hogy a 2019-es szezon minden MotoGP-s, Moto2-es, Moto3-as és Rookies Cup-os versenyzője és motorja szerepel a játékban, valamint 19 hűen modellezett pályán hajthatunk, a Historical Challenges módban újraélhetünk számos történelmi pillanatot. Ezen felül okosabban viselkedő, cselekedeteinkre megfelelően reagáló MI-re és dedikált szerverekre is számíthatunk.

Octopath Traveler - június 7. - PC

A stílusos, korábban Switch-exkluzív szerepjátékot június 7-étől a switchesek után a PC-sek is megismerhetik. Nyolc karakter közül választhatunk, mindegyik más és más élményt kínál. Játékmenet és tartalom tekintetében ugyanarra számíthatunk, amit a Nintendo platformjára megjelent változatban láthattunk.

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry - június 13. - PlayStation 4, Switch

Larry visszatérése nem hozta lázba a játékosközösséget, a SteamCharts szerint a PC-s változattal megjelenésekor 333-an játszottak egyszerre, egy hónappal később már maximum 99-en léptek be ugyanakkor. Azért a kiadó megpróbál még egy lökést adni neki PlayStation 4-en és switchen.

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)