Hirdetés

Ez a június a magánnyomozók és a rétegjátékok hónapja lesz

|

A havi megjelenések közül a Super Mario Maker 2 és a Judgment a legerősebbek, és ez sokat mond. Sebaj, legalább jön az E3.

Hirdetés

Vacation Simulator - június 18. - PlayStation VR

A Job Simulator alkotóinak új játékában a hegyekbe, a tengerpartra és egy síparadicsomba utazhatunk, hogy halakat pofozgassunk, dolgokat süssünk gofrisütőben, banánt együnk héjastól, és fokozatosan fedezzük fel, milyen lehetőségeket kínál még a világ. PC-n már április óta játszható.

Hirdetés

Bloodstained: Ritual of the Night - június 18. - PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One (Switch 25-én)

Szinte már fájdalmasan sokáig halogatták, de végre tényleg megjelenik a Castlevania szellemi utódjának szánt Bloodstained, melyet a Castlevania sorozat producere készített nem kevés kickstarteres támogatás segítségével. Oldalnézetes metroidvania lesz folyamatos fejlődéssel.

Steel Division 2 - június 20. - PC

Ugyancsak a korábban tervezettnél később jelenik meg, de most már tényleg jön a Steel Division 2, mely a második világháborús stratégiai játékok kedvelőinek nyújthat örömöt. A keleti fronton harcolhatunk több ezer egységet utasítgatva, valós időben zajló csatákban. 

Judgment - június 21. - PlayStation 4

A Yakuza 6 után a Ryu Ga Gotoku Studio egy kicsit elszakadt a sorozattól, de azért nem nagyon. A Judgment is Kamurochóban játszódik, de a főszereplője Takayuki Yagami magánnyomozó, aki egy sorozatgyilkos után vizsgálódik. A harc a Yakuza 0-ban látotthoz hasonlít, de olykor meg kell állnunk feltérképezni környezetünket. Japánban tavaly decembertől játszható, a Famitsu 37 pontot adott rá 40-ből, ami azért elég jó.

Crash Team Racing Nitro-Fueled - június 21. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Felbuzdulva a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sikerén az Activision a Crash Team Racinget is felújíttatja. A Beenox azonban nem csak a látványt korszerűsíti, hanem átemel elemeket a Crash Nitro Kartból és a Crash Tag Team Racingből, valamint lehetővé teszi, hogy online játsszunk, testreszabjuk a járműveket, és kétféle változatban toljuk az Adventure módot.

Heavy Rain - június 24. - PC

A Quantic Dream az utóbbi néhány évben csak PlayStationre gyártott játékokat, viszont most, az Epic közreműködésével PC-re is kiadja exkluzívjait. Elsőként a Heavy Raint, ami egy fantasztikus, borongós hangulatú krimi-thriller.

Monster Jam: Steel Titans - június 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A THQ Nordic nem ül a felvásárolt franchise-okon, a Monster Jamből is készül új játék. A Steel Titansben monster truckokkal versenyezhetünk és zúzhatnk.

Samurai Shodown - június 25. - PlayStation 4, Xbox One

Az SNK újraéleszti 1993-as klasszikusát, mely először PS4-re és Xbox One-ra, majd később árkád játékgpre, switchre és PC-re is megjelenik. A reboot az eredeti játék és a Samurai Shodown V között játszódik.

We. The Revolution - június 25. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

PC-re márciusban jelent meg a Klabater és a Polyslash egyedi, stílusos játéka, mely a francia forradalom idején játszódik. Egy bírát alakítunk, aki életről és halálról dönthet, de döntései nem csak a vádlottak, hanem családja sorsát is befolyásolhatják. Június 25-étől konzolokon is megtalálhatjátok.

The Sinking City - június 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Frogwares nyomozós kalandjátéka Lovecraft műveiből merít. Egy magánnyomozót alakítunk, aki Oakmont városában próbál rájönni, mi szállta meg a települést és annak lakóit. A nagy, nyílt világot gyalog, hajóval vagy búvárruhában is felfedezhetjük. 

War Tech Fighters - június 27. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

PC-n nem sokan játszottak vele, és akik kipróbálták, nem csak pozitívumokat mondtak róla, de a Drakkar Dev csak azért is készít egy konzolos verziót a War Tech Fightersből. Mechákban ülve kardozhatunk és lövöldözhetünk.

F1 2019 - június 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One 

Minden eddiginél korábban, már június végén megjelenik az F1 2019, melyben nem csak a Forma-1 pilótáit és autóit láthatjuk viszont, de F2-es gépekbe is beülhetünk, mielőtt feljebb lépnénk. Újdonság még, hogy saját festéseket készíthetünk és heti kihívásokat teljesíthetünk online, valamint a legszebb, legizgalmasabb pillanatok automatikusan mentésre kerülnek.

Super Mario Maker 2 - június 28. - Switch

Csodálatos evolúciója volt a Super Mario Maker az egész szériának, a folytatás pedig még tovább viszi a koncepciót. Ismét kapunk egy sztorimódot száz, a Nintendo által készített pályával, de sajátokat is építhetünk, valamint letölthetjük mások alkotásait. Kooperatívan is építhetünk, illetve egyszerre akár négy játékos versenghet egymásnak online.

My Friend Pedro - június - PC, Switch

Valamikor júniusban jelenik meg a Devolver mókás, látványos lövöldözős játéka, a My Friend Pedro, de még nem tudni, melyik napra várhatjuk. Egy öntudatra ébredt banán utasítására mészárolhatunk.

2019. júliusi játékmegjelenések

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered - július 2. - Switch
Stranger Things 3: The Game - július 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch, iOS, Android
Attack on Titan 2: Final Battle - július 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Bear with Me - július 9. - PlayStation 4, Xbox One, Switch
God Eater 3 - július 12. - Switch
Dragon Quest Builders 2 - július 12. - PlayStation 4, Switch
Lost Ember - július 19. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - július 19. - Switch
AI: The Somnium Files - július 25. - PC, PlayStation 4, Switch
Kill La Kill: The Game -- IF - július 25. - PC, PlayStation 4, Switch
Wolfenstein: Youngblood - július 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Wolfenstein: Cyberpilot - július 26. - PC VR, PlayStation VR
Fire Emblem  Three Houses - július 26. - Switch
Beyond: Two Souls - július 27. - PC
FIA European Truck Racing Championship - július - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)