Hirdetés

Ezek voltak 2019 legolvasottabb cikkei a GSO-n

|

51-es körzet, Oscar nyertesek és erős Marvel dominancia volt érezhető idén.

Hirdetés

Aki esetleg most ébredt a kómából, vagy valami más okból kihagyta az elmúlt pár évet, talán meglepődhet azon, hogy a világ teljesen a Marvel rabjává vált, de mi már ezen nem lepődünk meg. A Bosszúállók: Végjáték mindennek a kicsúcsosodása volt, lezárt egy korszakot, megválaszolt eddig megválaszolatlan kérdéseket, és teljesen lázban tartotta a fél világot. A GSO 10 legolvasottabb tavalyi cikke közül négy kapcsolódik a Marvelhez, de azért szerencsére videojátékos híreket is olvastatok nálunk. Nézzük is, mire voltatok a legtöbben kíváncsiak az elmúlt évben.

Hirdetés

2019 legolvasottabb cikkei

10. Minecraft - egy játékos úgy jutott el a játék végére, hogy közben egy lépést sem tett

Hiába a Fortnite óriási sikere, a Minecraft még mindig több játékost érdekel, és többen szerettek olvasni róla - a legolvasottabb Fortnite-os hír csak a 12. helyen áll. A 10. pozíciót megszerző cikk egy olyan játékos története, aki sétálás nélkül "vitte végig" a játékot, de persze érdemes ismerni a részleteket, hogy teljes legyen a kép. Szerencsére leírtunk mindent, amit tudni kell, a linken megtaláljátok!

9. Bosszúállók: Végjáték - végre teljesen világos, ki halt meg és ki van életben

Még egy hónappal a Végjáték premierje előtt sem lehettünk biztosak abban, hogy mely karakterek estek a csettintés áldozatául, és kik voltak azok, akiknek a megváltozott világban kellett folytatniuk életüket, azonban a Marvel egy posztersorozattal egyértelművé tette a helyzetet. Most már ugye még tisztábban látunk, de akkor, 2019. márciusában fontos segítség volt ez.

8. Ingyenes a The Sims 4, és örökre megtarthatjuk

Az Epic Games Store-nak köszönhetően ki lettünk tömve játékokkal tavaly, viszont az Epic egyetlen ajándéka sem szólt olyan nagyot, mint az EA-től érkező ingyen The Sims 4. Persze a kiadó nagyon ügyesen csak az alapjátékot tette ingyenessé, és a sorozat veteránjai tudják, hogy kiegészítők nélkül nem lehet teljes a boldogság, de kezdetnek ez is elég volt.

7. A viharok miatt a reptéren ragadt, úgyhogy leült játszani, de ezért sokan támadták a profi e-sportolót

Mikor először olvastuk Moke történetét, mi sem értettük, mi a baj azzal, hogy valaki leül és játékkal üti el az időt, de valóban jobban tette volna, ha nem egy tűzoltókészülék előtt alakítja ki saját gamer sarkát. Az más kérdés, hogy a publikusan elérhető konnektorokat ezzel terhelni mennyire korrekt dolog, de azon nem kell aggódni, hogy másoktól vette el a töltőhasználat lehetőségét: a legtöbb telefon tölthető USB-ről is, az meg mind a laptopokon, mind a konzolokon megtalálható.

6. Milyenek lennének a Marvel filmek, ha 18 éven felülieknek készítenék őket?

Egészen egyértelmű, hogy az MCU filmjeit az alkotók igyekeznek a lehető legnagyobb közönség számára befogadhatóvá formálni, mert így nem csak a jegyeladásokból lehet magas a bevétel, de utána a ruhák, figurák, mindenféle más vackok eladásaiból is befolyhat néhány dollármillió. Egy videós csapat úgy döntött, megmutatja, milyen lenne, ha a Marvel Studios nem fogná vissza magát, nem spórolna a vérrel. Nos, nem baj, hogy nem ilyen, elég, ha a Deadpool brutális.

5. Már nem a Bosszúállók: Végjáték a legmagasabbra értékelt Marvel-film a Rotten Tomatoeson

A bemutatót követően a kritikusok körében is viszonylag nagy volt az egyetértés azzal kapcsolatban, hogy a Végjáték jó lett, remekül zárta le az MCU elmúlt 10+ évét. Pár nappal később a Rotten Tomatoes-os az addig igen magas átlag picit lejjebb kúszott, így az élre ismét a Fekete Párduc állhatott. Ezen lehet vitázni, de talán nem is érdemes már újra belemenni.

4. Bosszúállók: Végjáték - bekerült egy jelenetsor a végére, de nem maradtatok le semmiről

Annyira görcsösen szerette volna megdönteni a Marvel az Avatar bevételi rekordját, hogy kibővítve küldte ismét mozikba a Végjátékot, és akkor már egyúttal a Pókember: Idegenbennek is akart egy lökést adni. Pusztán az extra jelenet miatt nem érte meg újra elmenni a moziba, de valószínűleg kevesen vannak, akik végigülnek egy több órás filmet pár perc extra montázsért.

3. Napi büntetés: egy gamer lány a saját fürdővizét árulja, el is kapkodták az összeset

Évtizedek óta adnak el emberek fura dolgokat nagyon sok pénzért, mindent láttunk már hírességek használt zsebkendőjétől a befőttes üvegbe zárt tengerparti levegőig. Idén egy gamer vonatkozású "termék" is nagyot ment: az Instagram-modellként ismert Belle Delphine a fürdővizét bocsátotta áruba, tégelyenként 30 dollárért, és nyilván volt rá kereslet is. Reméljük, senki nem itta meg.

2. Oscar 2019 - itt a nyertesek listája!

Tavalyelőtt a harmadik helyen végzett az Oscar-nyerteseket felvonultató listánk, idén viszont még jobb pozíciót szerzett meg. Mindig izgalmas látni, mely filmeket ajánlja az akadémia, és láthatóan titeket is érdekel, úgyhogy biztosak lehettek abban, hogy idén is kitesszük, amint megvan a végeredmény!

1. Két YouTuber tényleg megpróbált behatolni az 51-es körzetbe, nem lett jó vége

2019. egyik legizgalmasabb eseménye volt az 51-es körzet ostroma, az ötletért már csak a mémek miatt is hálásak vagyunk. Persze reméltük, hogy nem lesz senki olyan hülye, hogy valóban megpróbál illetéktelenül behatolni egy fegyveres őrökkel védett kormányzati létesítménybe, de valahol éreztük, hogy akadnak, akik a nézettségért hajlandóak bepróbálkozni. Két holland videóst le is tartóztattak.

+1 Marvel Cinematic Universe kronológia - így nézd meg helyes időrendi sorrendben a filmeket

Tavaly is +1-esként tettük a listára az MCU-s cikkünket, amit a Végjáték érkezésekor felfrissítettünk, újra közzétettünk, és ezúttal nem csak éves csúcsot sikerült beállítania, de letaszította trónjáról a S.T.A.L.K.E.R. demó hírét, ami áprilisi tréfának indult, aztán a GSO veterán közösségének titkos törzshelye lett. Hiába, változnak az idők.

Nagyon köszönjük, hogy 2019-ben is rengetegen olvastatok minket, tartsátok meg jó szokásotokat 2020-ban is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)