Hirdetés

A pörgős akció és a stratégiai játékok hónapja lesz május

|

Az átlagnál több stratégia érkezik most, de készülhetünk a Rage 2, az A Plague Tale: Innocence és a Blood & Truth megjelenésére is.

Hirdetés

A májusi felhozatal összetétele egészen hasonló az áprilisiéhoz: aránylag kevés a tripla A szintű újdonság, de mennyiséget tekintve egész korrekt mértékben zúdul ránk minden. Remasterekből és újrakiadásokból kiugróan sok jutott erre a hónapra. Vessük is bele magunkat, és ne feledjétek: a hónap második felében esedékes, valamint a júniusra várható játékok listáját lapozás után láthatjátok.

Hirdetés

2019. májusi játékmegjelenések

Rise of Industry - május 2. - PC

Egy az átlagnál egyszerűbb látványvilágú, de rendszereit tekintve összetett tycoon játék lesz a Rise of Industry, melyben a 20. század elején kell gyárak, szállítási útvonalak kialakításával, jó marketinggel birodalmat építenünk.

Close to the Sun - május 2. - PC

A Storm in a Teacup horrorjátéka egyes látványelemeiben hasonlít a BioShockra, de a játékmenet minimum annyiban eltér, hogy nem használhatunk fegyvereket. 1897-ben a Helios nevű, Tesla által a világ legnagyobb elméi számára épített hajóra utazunk egy újságíró szerepében, aki testvére után kutat, viszont megérkezése után hamar ráébred, hogy valamilyen szörnyűség történt. A konzolos változat később jön, a PC-set az Epic Games Store-ban lesz érdemes keresni.

Puyo Puyo Champions - május 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Japánban legalább annyira népszerű a Puyo Puyo, mint nálunk a Tetris. Az e-sportra kihegyezett kiadás nyugatra is eljut, ebben nagy hangsúlyt helyeztek az online versengésre.

Life is Strange 2 Episode 3 - május 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Rettentő lassan készül el a Life is Strange 2, az ötödik, utolsó epizódot például csak decemberben kapjuk meg. Most végre érkezik a harmadik, melyben Sean és Daniel összetalálkozik egy eddig ismeretlen csoporttal. 

Yakuza Kiwami 2 - május 9. - PC

A SEGA mostanában nagyon szereti a PC-t, sorra adja ki korábban konzolos játékait a platformra. A következő a Yakuza Kiwami 2 lesz, mely a Yakuza 2 felújított, kipofozott kiadása. Kazuma Kiryu visszatér Kamurochóba, hogy megakadályozzon egy háborút két klán között.

Sniper Elite V2 Remastered - május 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Rebellion nagyon tolja most a Sniper Elite sorozatot, egy folytatás és egy VR-változat mellett készül a Sniper Elite V2 felújított kiadása is. Egyfelől javul a látvány, a textúrák mellett a bevilágításon és a részecskéken is dolgoztak, másrészt a többjátékos módban 16 játékos eshet egymásnak (Switchen 8), emellett pedig tartalmaz minden DLC-t is. Akinek kimaradt, mindenképp ezzel vágjon bele.

Rage 2 - május 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Egyelőre úgy tűnik, nem övezi túl nagy érdeklődés a Rage 2-t, pedig akár még jó is lehet. Az utóbbi hónapokban kétszer is csalódást okozó Avalanche végzi a fejlesztés nagy részét, de az lövöldözésért az id Software felel, amely jellemzően figyel a minőségre. Egy posztapokaliptikus, de már itt-ott ismét virágzó világot járhatunk be, amit mutánsok és őrültek lepnek el.

A Plague Tale: Innocence - május 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az Asobo Studio sokáig főleg könnyed, fiatalabbakat és alkalmi játékosokat célzó játékokon dolgozott, de az utóbbi egy-két évben - egészen éles váltással - egy borongós, a pestisjávány idején játszódó projekttel foglalkozott. Egy testvérpár, Amicia és öccse, Hugo a túlélésért küzd egy olyan világban, ahol az utcákat patkányok lepik el. Ha elég ügyesek vagyunk, felhasználhatjuk a rágcsálókat ellenfeleink kiiktatására is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)