Hirdetés

Ügynöknek és szörnyvadásznak állunk márciusban

|

Nehéz megmondani, hogy a Sekiro, a The Division 2 vagy a Devil May Cry 5 a hónap legfontosabb játéka, de mindháromra érdemes figyelni. És még sok másra is.

Hirdetés

Hömpölyög tovább a tavaszi játékszezon, bár úgy néz ki, február volt a csúcs, és innentől egyre kevesebb nagy cím jön. Legalább jobban el tudjuk osztani a videojátékra szánt zsebpénzt. Azért lesznek érdekességek, és egy csomó megjelenési dátumot nem ismerünk, úgyhogy várunk izgatottan, addig meg például az alábbi listán található játékokkal ütjük el az időt. Lapozzatok a második oldalra a március második felében, valamint az áprilisban megjelenő játékok listájáért.

Hirdetés

2019. márciusi játékmegjelenések

Dead or Alive 6 - március 1. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Team Ninja játéksorozatának új részében már nem csak a mellek mozgására figyeltek oda, hanem arra is, hogy kellően legyen ábrázolva az erőszak - még mindig nem egy Mortal Kombat, de látható az előrelépés ezen a téren. A fejlesztők célja volt, hogy az újoncoknak jobb élményt kínáljanak, de a veteránoknak sem kell félni attól, hogy ez nem nekik szól.

Toejam & Earl: Back in the Groove - március 1. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A ToeJam & Earl sorozat atyja, Greg Johnson új stúdiója úgy érezte, mindenképp kell egy folytatás, és a Kickstarteren is sikerrel zárult a kampány, így a Doki-Doki Universe után belevágtak ebbe. A Sega Genesisre megjelent eredeti játékmenetét kapjuk, izometrikus nézetből kalandozhatunk lebegő szigeteken, kilenc karakter egyikét irányítva, akár négyfős kooperatív módban. 

Black Desert - március 4. - Xbox One

Anno nagy érdeklődésre tett szert a koreai high fantasy MMO, a Black Desert Online, ami PC-n már jó ideje játszható nyugaton is. Most elérkezett a konzolos megjelenés ideje, szimplán Black Desert néven lesz elérhető a platformon. Egyszer kell fizetni érte, onnantól korlátlanul játszható. Ha a zsáner érdekes számotokra, nézzetek rá!

The Occupation - március 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Már jó néhányszor elhalasztották a The Occupationt, de úgy tűnik, márciusban végre ez is megjelenhet. 1987-ben járunk, egy újságírót alakítunk, akinek feladata egy kormányzati épületbe behatolva információkat gyűjteni. Erre mindössze 4 órát kap, amiből minden alkalommal veszít, ahányszor elkapják settenkedés közben.

Left Alive - március 5. - PC, PlayStation 4

Eléggé a radar alatt repül a Left Alive, a Square Enix a Front Mission univerzumban játszódó akciójátéka. Kaptunk pár trailert, amik nem voltak túl meggyőzőek, de hátha a végeredmény jobb lesz. Három különböző főszereplő szemszögéből ismerhetjük majd meg egy megszállás történetét a háború sújtotta Novo Slavában, 2127-ben. Lopakodhatunk vagy vadul lövöldözhetünk, csapdákat állíthatunk az ellenséges katonáknak.

Kirby's Extra Epic Yarn - március 8. - 3DS

A Nintendo nem fél össze-vissza portolgatni legjobb játékait. A 2010-es Kirby's Epic Yarn Wii-ről 3DS-re költözik át az Extra Epic Yarn formájában, mely új power-upokkal, módokkal dobja fel a játékmenetet, viszont elveszi a kooperáció lehetőségét.

Devil May Cry 5 - március 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Capcom belátta, hogy nem a DmC iránya az, amit érdemes folytatni, ezért a Devil May Cry 4 utódjaként készítette el a praktikusan elnevezett Devil May Cry 5-öt. Dantét, Nerót, és egy V nevű új karaktert terelgetve küzdhetünk démonokkal. Kapunk pár új fegyvert is, hogy még stílusosabban kaszabolhassunk le mindent, ami az utunkba áll.

Ghost of a Tale - március 12. - PlayStation 4, Xbox One

A bájos, egeres akció-RPG, a Ghost of a Tale hosszú idő után konzolokra is elkészül. Tilo szerepében indulhatunk kalandra, hogy fényt derítsünk mindenféle rejtélyekre.

One Piece: World Seeker - március 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Bandai Namco néhány messze nem kifogástalan játék után nem adja fel, továbbra is szórja az animéken alapuló adaptációkat. A One Piece-ből most egy nyílt világú akció-kalandjáték készül a sorozat alkotóinak közreműködésével, és akár még jó is lehet az alapján, amit eddig mutattak belőle.

Tom Clancy's The Division 2 - március 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az első The Division az évek során egy nagyon szórakoztató és tartalmas játékká vált, de kellett ehhez idő. Szerencsére arra is jó volt, hogy a második résznek már tapasztalatokkal teli állhasson neki a csapat. Nagyobb hangsúlyt kap az endgame, részletesebb lesz a világ, de azért a történetet sem hanyagolják el. Ezúttal az első játék eseményei után fél évvel járunk, Washington D.C.-ben kell rendet tennünk, ahol néhányan már elkezdték újjáépíteni a világot, de vannak, akik a fejlődés útjába állnának inkább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)