Hirdetés

Ügynöknek és szörnyvadásznak állunk márciusban

|

Nehéz megmondani, hogy a Sekiro, a The Division 2 vagy a Devil May Cry 5 a hónap legfontosabb játéka, de mindháromra érdemes figyelni. És még sok másra is.

Hirdetés

American Ninja Warrior Challenge - március 19. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Volt anno egy ingyenes játék Xbox 360-on, a Doritos Crash Course, ami annak ellenére, hogy promóciós célt szolgált, elég szórakoztatóra sikerült. Valami hasonló lesz az American Ninja Warrior műsor alapján készülő játék is, amihez nem kell különösen jó erőnlét, de ügyesség nem árt majd.

Hirdetés

SNK 40th Anniversary Collection - március 22. - PS4

Az SNK klasszikusainak gyűjteménye Nintendo Switchre már tavaly megjelent, és mostantól már a PlayStation 4-es játékosok is nosztalgiázhatnak több mint 20, árkád gépekre vagy régi konzolokra kiadott játékkal. A listát megtaláljátok itt.

Sekiro: Shadows Die Twice - március 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A FromSoftware egy kicsit elszakad a hagyományaitól, a Sekiro ugyanis sokkal könnyebben fogyasztható, mint a Dark Souls vagy a Bloodborne. A 16. századi Japánban, egy sinobi szerepében indulunk egy szamuráj nyomába, aki nem csak hogy elrabolta a főhős urát, de lecsapta a Sekiro egyik karját és hagyta volna meghalni. A kart egy protézis pótolja, ami különböző kütyükkel (lángszóróval, szigonnyal) bővíti eszközeink tárházát. Sok ellenfél akar majd megakadályozni minket küldetésünk teljesítésében. Sem szerepjátékos elemek (karakterkészítés, kasztok, fejlesztések), sem többjátékos mód nem lesz, és a harc is másképp működik majd, mint ahogy akár a csapat alkotásaitól, akár az akciójátékok többségétől megszokhattuk.

Unravel Two - március 22. - Switch

A tavalyi E3 során váratlanul megjelent az Unravel folytatása, mely elődjéhez hasonlóan nagyon bájos és hangulatos lett. Ebbe márciustól már a switches játékosok is belekóstolhatnak, akik természetesen egyedül vagy párban is nekivághatnak a kalandnak.

Outward - március 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az Outward egy túlélős elemekkel kibővített RPG, melyben a szörnyeken túl a fertőzések, a környezeti hatások, az alvás- és folyadékhiány is veszélyt jelent ránk. Magányosan vagy társsal, egy kijelző előtt ülve vagy online is felfedezhetjük a világot.

Xenon Racer - március 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Most valahogy egyre több fejlesztő kap kedvet, hogy futurisztikus versenyjátékokat készítsen. A 3DClouds.it játékában modern sportautókra hajazó, de jövőbeli masinák volánja mögött ülve versenyezhetünk a gép ellen vagy online.

Generation Zero - március 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az Avalanche most a Just Cause 4 után épp nem a játékosok kedvence, de a Generation Zeróval javíthat a megítélésén (a Rage 2-vel meg pláne). A játék a '80-as években játszódik Svédországban, ahol egy szigetre földönkívüli robotok érkeznek, nem kimondottan békés szándékkal. Egy maroknyi csapat a környezetében található cuccokból, valamint a robotokról leszedett alkatrészek felhasználásával építhet fegyvereket, hogy megvédje magát, és mentse, ami menthető. Három pajtásunk is csatlakozhat hozzánk, amint igyekszünk küldetéseket teljesíteni és rájönni arra, mi folyik épp. Nagyon hangulatos, de ne tegyétek magasra az elvárásokat: ez határozottan nem egy AAA játék lesz.

Final Fantasy VII - március 26. - Xbox One, Switch

Ez még nem a Final Fantasy VII Remake, ami talán soha nem is készül már el, hanem az 1997-es eredeti, mely először lesz játszható Xbox One-on és Switchen. Áprilisban a sorozat további részei követik.

Újabb trailert nem találtunk, itt az eredeti 1998 környékéről.

The World Next Door - március 28. - PC, Switch

Egy egész érdekes akció-kalandjáték lesz a The World Next Door, melyben egy lázadó tinilány egy idegen világban ragad. Az alkotók animékből és más indie játékokból merítettek hozzá ihletet.

Tropico 6 - március 29. - PC

A Tropico 6-ban újra diktátorként vehetjük át az uralmat egy sziget felett, ezúttal azonban kiterjeszthetjük hatalmunkat egész szigetcsoportokra, ellopathatunk műemlékeket, hidakat építhetünk, közösségi közlekedést menedzselhetünk, és választási beszédeket tarthatunk, hogy megígérjünk olyan dolgokat, amiket biztosan nem tudunk betartani.

Yoshi's Crafted World - március 29. - Switch

A Nintendo következő nagy dobása az új Yoshi játék lesz. A Crafted Worldben egy kartonból összetákolt világot járhatunk be, melynek két oldala van, amik között váltogatnunk kell a továbbhaladáshoz. Egyébként Yoshit irányítjuk, aki szeret zabálni és tojásokat rakni. Kooperatív módban két Yoshit kapunk.

Assassin's Creed III és Liberation Remastered - március 29. - PlayStation 4, Xbox One

Nem a harmadik rész és a Liberation az Assassin's Creed sorozat két ékköve, de ezeket még nem költöztették át modern platformokra. Most ez is megtörténik, ráadásul az Odyssey season pass vásárlói megkapják mindkét játékot extra költség nélkül. Főleg a látvány javul, a karaktermodelleket és a textúrákat, a környezetet és az effekteket csinosították. 

2019. áprilisi játékmegjelenések

Darksiders: Warmastered Edition - április 2. - Switch

Dangerous Driving - április 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Anno 1800 - április 16. - PC

World War Z - április 16. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Final Fantasy X / X-2 HD Remaster - április 16. - Switch

God's Trigger - április 18. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Mortal Kombat 11 - április 23. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Dragon's Dogma: Dark Arisen - április 23. - Switch

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy - április 26. - Switch

Days Gone - április 26. - PlayStation 4

Final Fantasy XII: The Zodiac Age - április 30. - Xbox One, Switch

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)