Hirdetés

Erősen zárul az őszi szezon novemberben

|

Érkezik a Death Stranding, jön egy új Star Wars játék, befut a következő Need for Speed, a Pokémon Sword és Shield pedig a Switch-tulajokat teszi boldoggá - vagy ez eddig hezitálókat Switch-tulajjá.

Nagyjából november közepéig lesz izgalmas az idei év, utána már tényleg csak rétegjátékok érkeznek, viszont így legalább mindenki időben eldöntheti, mire költi pénzét a Black Friday alatt és a karácsony előtti időszakban. Az év utolsó előtti hónapjában még várnak ránk izgalmak; sajnos a Doom Eternal jövőre csúszott, viszont legalább jön Star Wars Jedi: Fallen Order az akciózásra vágyóknak, a Death Stranding azoknak, akik relaxálni akarnak, a Need for Speed Heat az utcai versenyzés kedvelőinek, meg pár szimulátor, adaptáció és remaster. Változatos lesz a kínálat, alább megtaláljátok az újdonságokat. November második felének játékait, valamint a decemberi kínálatot megtaláljátok a második oldalon, ne felejtsetek el lapozni!

Hirdetés

2019. novemberi játékmegjelenések

Citadel: Forged With Fire - november 1. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Blue Isle Studios a Slender: The Arrival és a Valley után valami még nagyobba fogott, egy online szerepjátékkal állt elő, melyben egy kezdő varázsló szerepében fedezhetjük fel Ignus veszélyes, sárkányokkal teli világát. A korai hozzáféréses időszakban érkező visszajelzések nem voltak teljesen pozitívak, de reméljük, a csapat javította a hibákat.

The Forbidden Arts - november 1. - PlayStation 4, Xbox One

Egy 2.5D-s akció-kalandjáték, ami nem könnyű, ellenben (vagy épp emiatt) egészen szórakoztató. A The Forbidden Arts PC-s változata kimondottan jó értékeléseket kapott, ha inkább konzolon próbálnátok ki, mától megtehetitek.

Spirit of the North - november 1. - PlayStation 4

Egészen varázslatos játéknak tűnik a Spirit of the North. Ebben egy rókával barangolhatunk északi tájakon, a sarki fények őrzőjét, egy szellemrókát követve.

Jalopy - november 1. - Xbox One

Sajnos nem hozták ki a legtöbbet az ötletből, de pár órán át így is szórakoztató tud lenni, ahogy egy nem kimondottan megbízható Trabanttal szeljük át a keleti blokk országait. Mától az Xbox One-osok is nekivághatnak a kalandnak.

Planet Zoo - november 5. - PC

A RollerCoaster Tycoon egyeduralmának megdöntése után a Frontier a Zoo Tycoon trónját is akarja, és mivel a Microsoft pihenteti a szériát, az utóbbi részeket meg amúgy is pont ez a fejlesztőcsapat csinálta, jó eséllyel sikerülni fog a trónfosztás. Úgy kell állatkertet építenünk, hogy annak lakói és látogatói egyaránt boldogok legyenek, ami nem egy könnyű feladat, de ha mindenre odafigyelünk, nem lehet baj.

Red Dead Redemption 2 - november 5. - PC

A Rockstar nem az ígéretek híve, és ha ígérget is, általában nem tudja tartani a szavát - ha nem portról van szó, érdemes a bejelentett megjelenési dátumhoz hozzáadni pár hónapot, hogy megkapjuk a ténylegest. A Red Dead Redemption 2 PC-s változatáról október elején hallottunk először a kiadótól, akkor jelentették be a november 5-ei megjelenési dátumot is, és most már biztosan nem fognak tolni rajta. A PC-s játékosok 4K-ban is 60 fps-sel élvezhetik a játékot, szebb textúrákat, jobb fényeket láthatnak, és pár extra tartalmat is kapnak.

Just Dance 2020 - november 5. - PlayStation 4, Xbox One, Switch, Wii

A Ubisoft úgy látta, a játékosok egy része még kitart a Wii mellett, ezért a Nintendo két generációval ezelőtti konzoljára is megjelenik a Just Dance 2020. A friss dalokon túl visszatér a coop mód, a gyermekeknek szánt Kids Mode, illetve pár apró módosítással javítottak a játékélményen.

Blacksad - Under the Skin - november 5. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Telltale sajnos már nem csinál képregényekből kalandjátékokat, de mások azért próbálják pótolni az űrt. A Pendulo Studios és az Ys Interactive közösen dolgoznak a Blacksad képregény átültetésén. Ennek főszereplője egy humanoid macska, John Blacksad, aki magánnyomozóként kutat egy eltűnt bokszoló után az '50-es évek New Yorkjában. A történet teljesen új, csak a világot kölcsönzik a füzetekből.

Mario and Sonic at the Tokyo 2020 Olympic Games - november 5. - Switch

Közeleg a téli olimpia, így a Mario és Sonic franchise-ok karakterei is sportolni mennek, ezúttal kizárólag Switchen. Számos sportágban megpróbálhatunk jól teljesíteni, egyszerre akár 7 pajtásunkkal együtt, retro módokban is. Szórakoztató minijáték gyűjtemény ez, baráti összejövetelekre ideális.

Garfield Kart: Furious Racing - november 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Szó szerint senki nem kérte, de jön egy új Garfield Kart játék, amiben pont azt kell csinálnunk, mint a műfaj más játékaiban. 16 pályán, 8 karakter egyikét választva, 9 felvehető bónusszal, 3 játékmódban próbálhatunk diadalmaskodni. Valószínűleg nem fogja megreformálni a zsánert, de ha unjátok a többi karting játékot, egy próbát megérhet.

Valfaris - november 5. - PlayStation 4

A Valfaris egy egészen metálos, retro hangulatú 2D-s akció-platformer, ami a kritikusoktól és a játékosoktól is jó értékeléseket kapott.

A Year of Rain - november 6. - PC

RTS-ből nincs sok mostanában, de a Deadalic Entertainment próbál javítani a helyzeten. Az A Year of Rainben három frakció egyikét irányítva vehetünk részt a harcokban, bázist építhetünk, nyersanyagokat gyűjthetünk, egységeket képezhetünk, és mindezt megtehetjük akár egy pajtásunkkal párban is, sőt: a kampányt kimondottan kooperatív élménynek tervezték.

Disney Tsum Tsum Festival - november 8. - Switch

Ahogy maguk a Tsum Tsum plüssök, úgy az ezekkel készülő játék is elsősorban a gyermekeknek szól. A Disney Tsum Tsum Festival egy szórakoztató minijáték-gyűjtemény lesz, melyet egyszerre akár négyen is játszhatnak.

New Super Lucky's Tale - november 8. - Switch

A Super Lucky's Tale az Xbox One egyik leggyengébb játéka volt, de most Switchen kap egy új esélyt. A Playful Studios kibővíti, javítgatja, és megpróbálja olyanná varázsolni, amilyet a játékosok érdemelnek.

Death Stranding - november 8. - PlayStation 4

Hideo Kojima játéka megosztotta a kritikusokat, de nem is igazi Kojima-játék az, ami nem osztja meg. A művészieskedő alkotásoknál egyébként is előfordul, hogy néhányan varázslatosnak találják és teljesen elmerülnek benne, mások meg unalmasnak vélik, és fájdalmat okoz nekik, hogy végigcibálják magukat rajta. A Death Stranding nem való mindenkinek, de ez nem is baj; akit nem zavar a monotonitás és a vontatottság, valószínűleg szeretni fogja.

Need for Speed Heat - november 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Ghost Games kétszer is megpróbálta rebootolni a Need for Speed szériát, mind a kétszer belebukott, de úgy tűnik, a Heattel most tényleg sikerül ráterelni a sorozatot a helyes útra. A játék egy kicsit az Undergroundból, egy kicsit a ProStreetből merít: az éjszakai versenyek során a zsaruk vadásznak ránk, amint illegális versenyek keretében szántjuk fel Palm City aszfaltját, nappal pedig szervezett, legális megmérettetéseken gyűjthetünk pénzt.

Truck Driver - november 11. - PC

A Truck Driver azzal próbált meg előtérbe kerülni, hogy előbb a konzolokat támadta be, és csak most jön PC-re. Nem tudjuk, önmagában mennyire segített ez a taktika, de a visszajelzések alapján a játék minőségével vannak problémák, és nem méltó vetélytársa a Euro Truck Simulator 2-nek. Meglátjuk még, a megjelenésre sikerül-e kipofozni, de ne csapjatok le rá azonnal.

Romancing SaGa 3 - november 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Vita, iOS, Android

A Square Enix nagyon büszke arra, hogy az 1995-ös szerepjátékot végre elhozhatja nyugatra, méghozzá egy HD kiadásban. Gyúrtak a látványon, hozzáadtak egy új katakombát, meg néhány további tartalmat.

Sparklite - november 12. - PC, Mac, PlayStation 4, Switch

A Sparklite egy retro hangulatú akció kalandjáték, melyben válogatott eszközökkel küzdhetünk meg a Sparklite-ot fenyegető entitásokkal, egy procedurálisan generált világban.

Bee Simulator - november 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A neve alapján akár azt is hihetnénk, hogy ez egy a Goat Simulatorhoz hasonló egyszeri poén, de többről van szó. A Bee Simulatorban egy méhet irányítunk; virágport gyűjtögetünk, darazsakkal harcolunk, versenyzünk méhpajtásainkkal, és megpróbáljuk megmenteni a lakhelyünkként szolgáló fát, amit az emberek ki akarnak vágni.

Stormland - november 14. - PC

Az Insomniac Games minden platformon jelen akart lenni, amíg nem kapott egy jó ajánlatot a Sonytól. Azért a futó projekteket még befejezi, és Oculus Riftre elkészíti a Stormlandet, ami egy pörgős, ugrándozós sci-fi shooter lesz

Kingdom Under Fire 2 - november 14. - PC

A KUF II a szerepjátékok és a valós idejű stratégiák elemeit ötvözi. Hősként játszunk, egységeink mellett a csatatéren harcolunk, de irányíthatjuk is őket.

Age of Empires II Definitive Edition - november 14. - PC

A Microsoft azzal ünnepli az Age of Empires 20. évfordulóját, hogy kiadja a második rész felújított változatát, amit 4K-ban, újrakevert betétdalokkal, és új tartalmakkal kiegészítve élvezhetünk.

The Sims 4: Discover University - november 14. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One

A simek egyetemre mennek a Discover University csomaggal, de az egész nem csak a tanulásról szól majd, az egyetemi élet minden szegmensét megismerhetjük, bulizással, szakkörökkel együtt.

Astroneer - november 15. - PlayStation 4

2016-ban PC-n már sikert aratott a System Era Softworks űrben játszódó sandbox játéka, melybe most a PS4-esek is belekóstolhatnak. Sok elemében hasonlít a No Man's Sky-ra, ami az évek során sokkal tartalmasabb lett, mint az elején volt, de akinek az nem jött be, ezzel tehet egy próbát.

Jumanji: The Video Game - november 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Decemberben debütál az új Jumanji film, és a Sony úgy döntött, jó lesz, ha egy játékkal hangolódhatunk majd rá. Karen Gillan, Kevin Hart, Dwayne Johnson és Jack Black játékbeli másait irányítva nézhetünk szembe a kihívásokkal, hogy a végén megmentsük Jumanjit. Egyedül vagy barátainkkal is játszhatunk, online és osztott képernyőn egyaránt.

Star Wars Jedi: Fallen Order - november 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Olyannyira belátta az EA, hogy kellenek az embereknek az egyjátékos élmények, hogy idén egy multi nélküli játékkal próbálja lenyűgözni a Star Wars rajongóit. A Fallen Order a harmadik film után játszódik, a történet középpontjában egy a Birodalom elől menekülő jedi, Cal Kestis áll. Bejárhatjuk a galaxis számos helyszínét, taktikusan harcolhatunk, közben pedig megismerhetünk egy érdekes, új történetet. A játékért a Respawn Entertainment felel, és ha legalább olyan jó lesz, mint a Titanfall 2, boldogok leszünk.

Pokémon Sword és Shield - november 15. - Switch

A Switch első, teljes értékű Pokémon szerepjátéka a Galar régióba kalauzol minket, ahol kooperatív raid ütközetekben vehetünk részt, teljesen bejárhatjuk a nyitott tereket, óriásira növelhetjük lényeinket a Dynamax és Gigantamax alakokat használva, illetve elküldhetjük őket melókra, hogy akkor is hasznosak legyenek, amikor nem visszünk harcba őket.

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)