Hirdetés

Erősen zárul az őszi szezon novemberben

|

Érkezik a Death Stranding, jön egy új Star Wars játék, befut a következő Need for Speed, a Pokémon Sword és Shield pedig a Switch-tulajokat teszi boldoggá - vagy ez eddig hezitálókat Switch-tulajjá.

Shenmue III - november 19. - PC, PlayStation 4

Nehezen akar megszületni a Shenmue III, de most talán tényleg megjelenik - muszáj neki, mivel közösségi kalapozással több mint 6 millió dollár gyűlt össze rá. A videók alapján még van okunk félni, mert lehet, hogy olyan elemeket használnak, amik évekkel ezelőtt forradalminak hatottak, ma meg már alapvetőek. Nem temetjük előre, de nem vagyunk nyugodtak.

Hirdetés

Football Manager 2020 - november 19. - PC

Menetrend szerint idén is jön egy Football Manager. Ezúttal az utánpótlásképzés, a látvány és a kezelőfelület továbbfejlesztése kapta a hangsúlyt, de mindent próbáltak egy kicsit jobbá tenni.

Narcos: Rise of the Cartels - november 19-22. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Minden idők egyik legjobb sorozata lett a Narcos, főleg az első két évada, amiben Pablo Escobar felemelkedésének és bukásának története került előtérbe. A játékban az első szezon eseményeit élhetjük újra akár a DEA, akár a Medellín kartel szemszögéből. Körökre osztott harcok során kerekedhetünk felül ellenfeleinken, bejárhatunk ismerős helyszíneket, találkozhatunk ismerős arcokkal.

Farmer's Dynasty - november 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Farmjátékból nincs hiány, és ugyan a Pure Farming nem tudta megdönteni a Farming Simulator uralmát, jönnek újabb próbálkozók. A Farmer's Dynasty új szintre kívánja emelni az élményt, a realisztikus farmgazdálkodás mellett szerepjátékos elemeket is használ.

Sid Meier's Civilization VI - november 22. - PlayStation 4, Xbox One

Úgy látszik, megéri stratégiai játékokat konzolokra portolni, mert egyre többen csinálják ezt. A Civilization VI lesz a következő, mely egyébként Nintendo Switchen már jól működött, valószínűleg PS4-en és Xbox One-on is hasonlóképp fog.

Lost Ember - november 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One

November az állatos játékok hónapja lesz, és ez a Lost Emberrel teljesedik ki. Ebben ugyanis alapvetően egy farkast irányítunk, de megszállhatunk bármilyen lényt: madarakat, wombatokat, halakat. Közben a lojalitásról, az árulásról, az elkeseredettségről kapunk értékes leckét.

Sniper Ghost Warrior Contracts - november 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Miután a CI Games elismerte, hogy nem elég nagy egy nyílt világú játék elkészítéséhez, más koncepciót talált ki a következő Sniper Ghost Warriorhoz. A Contractsban Szibéria jellemzően havas tájain kell küldetéseket teljesítenünk, nyitott tereken, saját belátásunk szerint oldhatjuk meg a feladatokat.

2019. decemberi játékmegjelenések

One Finger Death Punch 2 - december 2. - Switch
Terminator: Resistance - december 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Life is Strange 2 Episode 5 - december 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Neverwinter Nights - Enhanced Edition - december 3. - PlayStation 4, Xbox One, Switch
Assassin's Creed: The Rebel Collection - december 6. - Switch
Ancestors: The Humankind Odyssey - december 6. - PlayStation 4, Xbox One
Ashen - december 9. - PlayStation 4, Switch
MechWarrior 5: Mercenaries - december 10. - PC
Call of Juarez: Gunslinger - december 10. - Switch
Phoenix Point - december - PC, Mac, Linux

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)