Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt november legjobb játéka?

|

Nagyon kemény hónapon vagyunk túl, bőven akad olyan cím, amit érdemes kipróbálni legalább. Most rajtatok a sor, hogy ítéletet mondjatok!

Hirdetés

Elég hosszú cikket írt szegény Paca azon a napon, amikor megpróbálta összeszedni, hogy 2019. november játékmegjelenések terén milyen erősnek ígérkezik. Segítünk egy kicsit utólag is: nagyon erős volt. Több olyan kihagyhatatlan cím is volt szerintünk, amelyet mindenképpen érdemes kipróbálni (ezek közül nincs is minden az alábbi szavazásban, mert lehal az oldal, ha megpróbáljuk bezsúfoli a modulba).

Hirdetés

De most rajtatok a sor, meséljétek el kommentben vagy szavazzatok, hogy mi az a megjelenés, ami szerintetek kihagyhatatlan a novemberi kínálatból!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)