Hirdetés

Októberben lövöldözni fogunk, ahol csak lehet

|

Az űr peremén, a Közel-Keleten, egy távoli szigeten és elképzelt helyeken is fegyvert ragadunk, hogy háborúba szálljunk terroristák, szakadárok vagy növények és zombik ellen. Ja, és érkezik a GRID is.

Akciójátékokból sosincs hiány, most sem lesz, aminek valószínűleg az az oka, hogy erre mindig van kereslet, viszont legalább a kategórián belül változatos a felhozatal. A Destiny 2 kiegészítőjében, a mobilos CoD-ban, a konzolos CoD-ban, az új Ghost Reconban, a Plants vs. Zombies következő spin-offjában, valamint a The Outer Worldsben mind-mind ólommal (plazmával, lézerrel, borsóval, napfénnyel, mikor mi) kell a nézeteltéréseket lerendezni, és akkor még nem beszéltünk a remasterekről és portokról, vagy épp a kínai animációs film alapján készülő Monkey King: Hero is Backről, ami szintén érdekes és bájos, vagy a Luigi's Mansion 3-ról, mely stílusosan a hónap utolsó napján, halloweenkor válik elérhetővé. Jó hónap lesz ez, vessük is bele magunkat a kínálatba.

Hirdetés

2019. októberi játékmegjelenések

Sniper Elite 3 Ultimate Edition - október 1. - Switch

Sokan szerették a Sniper Elite V2-t, de a harmadik rész lényegesen jobb volt nála. Akinek eddig kimaradt, vagy szeretné magával vinni bárhová, most már Switchre is megvásárolhatja.

Destiny 2: Shadowkeep és New Light - október 1. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Nagy nap ez a Bungie és a Destiny 2 történelmében. Az Activisionről levált fejlesztőcsapat új korszakot kezd, játéka immáron a Steamen keresztül játszható PC-n, és megjelent a New Light kiadás, mely az alapjáték minden tartalmát és az első év kiegészítőit egyaránt ingyen kinálja, valamint folyamatosan frissülni fog. Emellett megérkezett a Shadowkeep kiegészítő is, mely ellát minket tennivalóval a következő egy-két hétre. Vessétek bele magatokat! (PC-n este 7-től lehet majd játszani, de az előtöltés lehetősége már él.)

Call of Duty: Mobile - október 1. - iOS, Android

Több spin-off után egy vérbeli, multiközpontú Call of Duty mobiljátékot kaptunk iOS-re és Androidra. Az elmúlt évek játékainak számos pályája visszaköszön a PvP módokban, de játszhatunk egy 100 fős Battle Royale módot is, vagy felvehetjük a harcot néhány zombival. Ingyenes, töltsétek hamar!

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - október 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Eleinte úgy tűnt, hogy a Wildlands nem a jó irányba viszi a Ghost Recon sorozatot, aztán két év alatt, kellő törődéssel mégis egy egészen jó játékká változtatták. A Breakpoint az elődben megismert játékmenetet folytatja, csak sokkal keményebb ellenfelekkel kell szembenéznünk, megjelennek brutális drónok, valamint a sztoriközpontú kampány mellett a PvP is nagy hangsúlyt kap. Ha egy taktikázós akciójátékot kerestek, nézzetek rá erre!

Northgard - október 4. - PlayStation 4, Xbox One

Divat lett stratégiai játékokat konzolokra kiadni, és a Shiro Games is rálép erre az útra. A 2018 márciusában megjelent, vikinges Northgardot a konzolosok is megkapják októberben.

Ghostbusters - The Video Game Remastered - október 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A nemes egyszerűséggel Ghostbusters: The Video Game néven kiadott játék egyike a jobban sikerült adaptációknak, ezért határozottan örülünk, hogy 10 év után újra előrángatták. Szebb látványra, csiszoltabb játékmenetre számíthatunk. Ha a franchise iránt érdeklődtök, tegyetek vele egy próbát!

Trine 4: The Nightmare Prince - október 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A harmadik Trine játék egy csúnya ballépés volt, de a negyedik rész visszakanyarodik arra az útra, amin az első kettő is járt. Egy csodálatos látványvilágú, kreatív puzzle-ökkel megpakolt, kooperatívan is játszható 2.5D-s platformer lesz, melyben egy gonosz entitás által megszállt herceg és mindenféle rémségek akadályoznak majd minket küldetésünk teljesítésében.

Atlas - október 8. - Xbox One

Nem kente el a Sea of Thieves száját az ARK: Survival Evolved fejlesztőinek kalózos játéka, sőt, nem is sikerült túl nagy rajongótáborra szert tennie. Azért most Xbox One-on is kap egy esélyt, de konzolra is a félkész változatot fogják kiadni.

Concrete Genie - október 9. - PlayStation 4

A Sony nagy őszi exkluzívja a Death Stranding lesz, de előtte jön egy kisebb projekt, amire ugyancsak érdemes odafigyelni. A Concrete Genie-ben egy kisfiút irányítunk, aki egy nap talál egy mágikus ecsetet, mely életre kelti rajzait. A festett lények színétől is függ a viselkedésük, ennek tudatában kell festegetnünk, hogy elhárítsuk az utunkba vetődő akadályokat, megtisztítsuk a várost a bullyktól, és visszaszerezzük a srác, Ash rajzfüzetének lapjait.

GRID - október 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Kisebb kitérő után a GRID sorozat is visszatér a gyökereihez. Azért nem megyünk vissza a TOCA-korszakig, csak a Race Driver: GRID-ig. Városi és zárt versenypályákon száguldozhatunk mindenféle sportautókkal, és figyelnünk kell arra, hogy az a riválisunk, akivel sokat ütközünk, egy idő után besokall és bosszút áll.

Frostpunk - október 11. - PlayStation 4, Xbox One

A This War of Mine után újra egy különleges, nyomasztó játékkal jelentkezett az 11 bit Studios. A Frostpunkban egy kolóniát kell életben tartanunk meglehetősen viszontagságos körülmények között. A PC-s változat már régen megjelent, most a konzolos kiadások érkeznek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)