Hirdetés

Idegenekkel és őrültekkel harcolunk szeptemberben

|

Kezdetét veszi az őszi szezon, pusztán szeptemberben több mint 40 játék fog megjelenni. Lesznek köztük régóta várt címek és olyanok is, amik nagy meglepetést okozhatnak.

Hirdetés

Bus Simulator - szeptember 17. - PlayStation 4, Xbox One

Mindig fura konzolokon szimulátorokat látni, de a Farming Simulator példája is mutatja, hogy megéri a portolással foglalkozni. Az astragon Entertainment egy az egyben átpakolja a Bus Simulator 18-at PS4-re és Xbox One-ra, így a konzolosok is megkapnak minden tartalmat, játszhatnak egyedül vagy barátaikkal együtt, bejárhatják Seaside Valley és környéke kihívást jelentő útvonalait.

Hirdetés

Truck Driver - szeptember 19. - PlayStation 4, Xbox One

Pont két nappal a Bus Simulator után jelenik meg a SOEDESCO kamionos játéka, mely először konzolokon lesz játszható, és csak november 11-én adják ki PC-re. Ebben teljes mértékben a karriermódé a főszerep, és nem szimulátorélményt akartak kínálni, hanem egy olyan játékot, amit mindenki élvezhet. Kíváncsian várjuk, ez a hozzáállás mennyire lesz kifizetődő.

Police Stories - szeptember 19. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Police Stories kivételesen egy olyan játék lesz, amiben jó zsarut kell játszanunk. Amennyire lehet, taktikázva, óvatosan kell behatolnunk épületekbe, ahol bűnözőkkel, túszokkal és hatástalanításra váró bombákkal találkozhatunk. A mészárlást nem díjazza a játék, sokszor lehetőséget kapunk arra, hogy egy figyelmeztető lövéssel vagy közelharccal likvidáljuk és elfogjuk a rosszarcokat. Végig párban leszünk, de az egyjátékos módban csak egy karaktert irányítunk közvetlenül; társunknak utasításokat adhatunk. Ha találunk magunk mellé egy pajtást, akár párban is nyomulhatunk.

Overland - szeptember 19. - PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Finji (Night in the Woods, Canabalt) stratégiai játékában egy posztapokaliptikus világon terelgethetünk át egy csapatnyi túlélőt. Életüket rémisztő lények veszélyeztetik, de arra is figyelnünk kell, hogy mindig legyen elegendő ellátmány.

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered - szeptember 20. -  PC, PlayStation 4, Switch

A 2011-es Ni No Kuni egy fantasztikus RPG volt, és erről hamarosan egy szélesebb közönség győződhet majd meg. A Bandai Namco felújított látvánnyal és javított teljesítménnyel adja ki újra PS4-re és PC-re, viszont a switches változat csak egy port lesz, a legtöbb dolog a régi marad.

AI: The Somnium Files - szeptember 20. - PC, PlayStation 4, Switch

A japán Spike Chunsoft kalandjátékában rejtélyes gyilkosságok nyomába eredhetünk a közeljövő Tokiójában.

The Legend of Zelda: Link's Awakening - szeptember 20. - Switch

A Nintendo mindig is élen járt abban, hogy új életet leheljen a régi játékaiba, és ebben a generációban sem csak a Wii U-s címeit éleszti újra. Az új Link's Awakening egy 1998-ban megjelent Game Boy-os játék remake-je, melyben megőrizték a klasszikus játékmenetet, de teljesen átalakították, modernizálták a megjelenést, felfrissítették a minijátékokat, valamint bevezettek néhány kényelmi funkciót. Rengeteg izgalmas küldetés, dungeonök, fejtörők várnak majd ránk.

Nintendo Switch Lite - szeptember 20.

A Nintendo nyugdíjazta a 3DS-t, és egy olcsóbb Switch-variációt léptetett a helyébe. A Switch Lite teljesítményben ugyanazt nyújtja, mint nagy testvére, azonban nem lehet tévére kötni, nem járnak hozzá leválasztható Joy-Conok (bár támogatja a vezeték nélküli irányítóeszközöket). Aki kimondottan kézikonzolként használná, ezzel jár a legjobban.

Baldur's Gate - Enhanced Edition, Baldur's Gate: Siege of Dragonspear, Baldur's Gate II - Enhanced Edition, Icewind Dale - Enhanced Edition, Planescape: Torment - Enhanced Edition - szeptember 24. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Szeptember 24-én megszórja a konzolos játékosokat klasszikus, Dungeons and Dragons-alapú RPG-kkel a Beamdog és a Skybound Games. Természetesen minden újítást megkapnak a PS4-es, Xbox One-os és switches változatok, amikkel a PC-seket is kiegészítették. December 3-án egyébként a Neverwinter Nights - Enhanced Edition is jön majd ezekre a platformokra.

The Surge 2 - szeptember 24. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A sci-fi Dark Soulsként megbélyegzett The Surge folytatása nagyobb, tartalmasabb, kidolgozottabb lesz elődjénél, de természetesen most is az ellenfeleink taktikus feldarabolása áll a középpontban. Jericho City városában kell rendet tennünk, valamint az utunkat álló arcoktól elszedett cuccokkal fejleszteni magunkat.

Mario Kart Tour - szeptember 25. - iOS, Android

Miközben türelemmel várjuk, hogy a Dr. Mario World nálunk is elérhető legyen, a radaron tarthatjuk a Mario Kart Tourt is, mely a Mario Kart játékok egyszerűsített, egyjátékos, mobilos variációja lesz. Reméljük nem tolják tele mikrotranzakciókkal.

Stygian: Reign of the Old Ones - szeptember 26. - PC

A Cultic Gamesnek köszönhetően ismét elmélyülhetünk Lovecraft világában. A szerepjátékban körökre osztott harcokban vívhatunk meg mindennel, ami utunkat akarja állni Arkham elátkozott városában.

Darksiders II: Deathinitive Edition - szeptember 26. - Switch

Eddig is nehéz volt elkerülni a Darksiders II-t, de most már a switchesek is lehetőséget kapnak, hogy az apokalipszis egyik lovasát, Halált irányítva csapjanak szét válogatott ocsmányságokat és oldjanak meg platformeres fejtörőket.

Northgard - szeptember 26. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

A PC-n egész jól sikerült vikinges stratégiai játék kontrollerekhez igazított irányítással, minden korábban kiadott tartalommal, de további újítások nélkül jelenik meg konzolokra.

Contra: Rogue Corps - szeptember 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Contra sorozat nem épp úgy tér vissza, ahogy vártuk, de a Konami soha nem tudta igazán, mire van szüksége a népnek. Néha még a nép se tudja, úgyhogy hátha titokban tényleg erre vágytunk. A sztori a Contra III után játszódik, Damned City városában mászkálhatunk egyedül vagy kooperatívan, egyszerre akár három barátunkkal szövetkezve. Végtelen lőszer áll majd rendelkezésünkre, csak a túlmelegedés szabhat gátat a mészárlásnak.

FIFA 20 - szeptember 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Az utóbbi pár hétben visszaestek a FIFA 19 eladásai, ami egyértelműen jelzi, hogy jön a következő rész. A FIFA 20 legnagyobb újítása a Volta Football mód, mely az utcai foci és a futsal élményét hozza el nekünk, mintegy megidézve a FIFA Streetet. Természetesen finomítgatják még a játékmenetet, egyebek mellett menedzsermóddal bővítik a karriermódot, és teljesen interaktívvá teszik a sajtótájékoztatókat. Sajnos a switches játékosok a tavalyi játékot kapják meg újra, csak a csapatfelállások frissülnek.

Code Vein - szeptember 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Hosszas halasztás után elkészül végre a Bandai Namco animés Dark Soulsa. Egy posztapokaliptikus világban, hatalmas felhőkarcolók között küzdhetünk meg válogatott rémségekkel.

Tropico 6 - szeptember 27. - PlayStation 4, Xbox One

A Tropico 6-ban már szigetcsoportokat irányíthatunk, elküldhetjük ügynökeinket, hogy összelopják nekünk a világ nevezetességeit, kiépíthetünk egy új tömegközlekedési infrastruktúrát, választási beszédeket tarthatunk, és új eszközökkel fejleszthetjük birodalmunkat. A PC-s változat nem lett rossz, a konzolostól sem várunk kevesebbet.

Ori and the Blind Forest Definitive Edition - szeptember 27. - Switch

A Switch egy tökéletes terep a platformereknek, és ezt a Microsoft is belátta. Büszkeségét félredobva először a Cupheadet adta ki a konkurens platformra, szeptember végén pedig az Ori and the Blind Forest felújított változatával szolgál majd.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age (Definitive Edition) - szeptember 27. - Switch

A nyugaton 2018-ban debütáló Dragon Quest XI most kisebb kiegészítésekkel jelenik meg a Nintendo konzoljára. Visszalátogathatunk a sorozat korábbi részeinek helyszíneire is, megismerhetünk egy izgalmas történetet, klasszikus JRPG-s kalandban lehet részünk.

2019. októberi játékmegjelenések

Destiny 2 - New Light, Shadowkeep - október 1. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Sniper Elite III Ultimate Edition - október 1. - Switch
ReadySet Heroes - október 1. - PC, PlayStation 4
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - október 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Ghostbusters: The Video Game Remastered - október 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Trine 4: The Nightmare Prince - október 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Indivisible - október 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Concrete Genie - október 8. - PlayStation 4
Spirit Hunter: NG - október 10. - PC, PlayStation 4, Switch, PlayStation Vita
Mistover - október 10. - PC, PlayStation 4, Switch
Frostpunk - október 11. - PlayStation 4, Xbox One, Switch
GRID - október 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Citadel: Forged With Fire - október 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Children of Morta - október 14. - PlayStation 4, Xbox One, Switch
Zombieland: Double Tap - Road Trip - október 15. -  PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition - október 15. - Switch
Monkey King: Hero Is Back - október 17. - PC, PlayStation 4
Travis Strikes Again: No More Heroes (Complete Edition) - október 17. - PC, PlayStation 4
WWE 2K20 - október 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III - október 22. - Playstation 4
The Outer Worlds - október 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One
MediEvil - október 25. - PlayStation 4
Call of Duty: Modern Warfare - október 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Super Monkey Ball: Banana Blitz HD - október 29. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Yakuza 4 Remastered - október 29. - PlayStation 4
Resident Evil 5 - október 29. - Switch
Resident Evil 6 - október 29. - Switch
Luigi's Mansion 3 - október 31. - Switch
Overpass - október - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)