Hirdetés

Idegenekkel és őrültekkel harcolunk szeptemberben

|

Kezdetét veszi az őszi szezon, pusztán szeptemberben több mint 40 játék fog megjelenni. Lesznek köztük régóta várt címek és olyanok is, amik nagy meglepetést okozhatnak.

Hirdetés

Az iskolakezdés mindig izgalmas, mert azt a kevés pénzt, amit a fiatalok (vagy hát szüleik) nem lőttek el tankönyvekre és tanszerekre, a kiadók és fejlesztők próbálják meg tőlük elszedni. Nem csak az iskola indul be ilyenkor, de sok helyen a munka is; néhányan az ünnepi időszakra készülnek, hogy a lehető legjobban zárhassák az évet, máshol szimplán csak újra beindul a gépezet a nyári belassulás után. Nem segít, hogy ilyenkor jönnek az őszi szezon első fontos megjelenései, és most is érkeznek olyan játékok, amikre érdemes lesz időt szakítani. Nézzétek végig a listát, és ne felejtsetek el átlapozni a második oldalra, ahol a hónap második felének megjelenései mellett az októberre várható játékok listáját is megtaláljátok.

Hirdetés

2019. szeptemberi játékmegjelenések

Final Fantasy VIII Remastered - szeptember 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Türelmetlenül várjuk már a Final Fantasy VII remake-jét, de a Square Enix annak megjelenéséig is szeretne elfoglaltságot adni a rajongóknak. A nyolcadik rész újrakevert változata a korábbinál szebb látványt és jobban testreszabható játékmenetet kínál, de a tartalom a régi maradt. Elsősorban nosztalgiázni vágyóknak ajánlott.

Spyro: Reignited Trilogy - szeptember 3. - PC, Switch

Crash után Spyro visszatérése is jól sült el, de első körben csak a PS4-es és Xbox One-os játékosok kalandozhattak a lila sárkánnyal. A lehetőség, hogy újraéljék a három klasszikus Spyro játékot, most a PC-sek és a switchesek számára is megadatik.

Catherine: Full Body - szeptember 3. - PlayStation 4, PlayStation Vita

Véletlenül épp szeptember 3-án jelenik meg a Catherine felújított, kibővített változata is. A fejlesztők bővítették a tartalmat, beraktak pár teljesen új karaktert, öt új befejezést, számos nehézségi fokozatot, egy módot, bővítették a pályák számát, implementáltak egy online módot is. Szóval dolgoztak vele bőven, bár az eddig megjelent tesztek alapján a hibákat nem sikerült egytől egyig javítani...

Torchlight II - szeptember 3. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Ez kivételesen nem egy remaster, hanem szimplán a 2012-ben megjelent akció-RPG, a Torchlight II konzolos változata, melyet a témában jártas Panic Button ültet át.

Children of Morta - szeptember 3. - PC

A Dead Mage csapata az 11 bit studios segítségével adja ki új játékát. A Children of Mortában egyszerű, hétköznapi témák jelennek meg, úgy mint a szerelem, a vágyakozás, a bizonytalanság és a feláldozás. Egy hősökből álló család karaktereit irányítva próbálhatjuk megmenteni a világot egy ősi gonosztól, de nagyobb hangsúlyt kap a családtagok viszonya, mint az univerzum veszélybe kerülése.

River City Girls - szeptember 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A WayForward és az Arc System Works kooperációjából, egyenesen japánból érkezik egy beat 'em up, amiben két leány, Kyoko és Misako pasijaik megmentésére indulnak.

WRC 8 - szeptember 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Továbbra is hagynak kívánnivalót maguk után a WRC sorozat tagjai, de a licenctulajdonos elégedett azzal, hogy a KT Racing (avagy Kylotonn Games) kezében van az adaptációk elkészítésének feladata. Az idei játék egy dinamikus időjárásrendszerrel, realisztikusabb karriermóddal, többjátékos lehetőségekkel vár minket.

NBA 2K20 - szeptember 6. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Könnyen lehet, hogy idén fogjuk a legjobban sajnálni a 2K sportjátéksorozatát, amiben olyan szinten hangsúlyosak már a szerencsejátékos mechanikák és loot boxok, hogy ennek a kiadó külön trailert szentelt. A mikrotranzakciók alatt egy élvezetes sportjáték bújik meg, reméljük, az élményt az állandó kunyerálás nem fogja tönkretenni.

Monster Hunter World - Iceborne - szeptember 6. - PlayStation 4, Xbox One

Az óriási sikert aratott Monster Hunter World egy olyan kiegészítővel bővül, amilyet a rajongók megérdemelnek. Az Iceborne egy vadonatúj, zömmel havas területre visz minket, ahol mint a 14 fegyvertípus új kombókat és lehetőségeket rejt, segítségükkel vadászhatunk le mindenféle szörnyeket. Érkezik egy keményebb nehézségi szint is. A PC-seknek januárig kell rá várni.

Creature in the Well - szeptember 6. - PC, Xbox One, Switch

Egy egészen érdekes és egyedi játék lesz a Creature in the Well, mely félig dungeon crawler, félig meg flipper. A két műfaj mechanikáit kombinálva kell megbirkóznunk a címszereplő lény által elénk tárt kihívásokkal.

Gears 5 - szeptember 10. - PC, Xbox One

A Microsoft őszét kivételesen nem egy Forza játék, hanem az új Gears of War fogja megcsinálni - remélhetőleg. A sorozat következő részében a negyedik epizódban bemutatkozó Kait Diaz áll a főszerepben, aki JD-vel, Marcus-szal és Delmonttal kiegészülve próbálja kutatni a sáskák eredetét és saját családjának múltját. A kampány mellett számos izgalmas kooperatív és kompetitív többjátékos módra is számíthatunk.

eFootball PES 2020 - szeptember 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Konami olyannyira szeretné komoly e-sporttá emelni a PES-t, hogy még a címébe is betette az eFootball jelzőt. Az elmúlt évben a fejlesztők elsősorban a játékmenet továbbcsiszolására, a labdazsonglőrködés fejlesztésére, a Master League átdolgozására fordították energiáikat, de készítettek egy új, online játékmódot is, a Matchdayt, melyben más játékosokkal küzdhetünk azért, hogy a legjobbak legyünk.

GreedFall - szeptember 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Tavasszal a Focus Home az A Plague Tale: Innocence-szel okozott meglepetést, ősszel pedig jó eséllyel a GreedFallal fog. A The Technomancert is készítő Spiders újdonsága egy távoli szigeten játszódik, melyet átjár a varázslat. A játékosok feladata az lesz, hogy diplomáciával, megtévesztéssel és erővel alakítsák a világot, segítsék az őslakosokat vagy a gyarmatosítók oldalára állva igázzák le őket. Jó szerepjátékhoz hűen itt is testreszabhatjuk ellenfeleinket, és változatos módszerekkel teljesíthetjük a küldetéseket.

Blasphemous - szeptember 10. - PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A The Game Kitchen a spanyol folklórból merített Dead Cells-szerű játéka megalkotásakor. A pixel artos megjelenítésű platformerben mindenféle ocsmányságokkal harcolhatunk, látványos kivégzéseket vihetünk véghez, fejleszthetjük karakterünket, és megismerhetjük a bizarr, sötét világot. 

Lethal League Blaze - szeptember 12. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

PC-re már tavaly megjelent a Team Reptile a Jet Set Radiót idéző akció-sportjátéka, de hamarosan konzolon is meccsezhetünk. Egy labda segítségével kell elpusztítanunk ellenfeleinket akár online, akár helyi 4-fős meccsekben. Persze egyedül, gépi ellenfelek ellen is játszható.

Daemon X Machina - szeptember 13. - Switch

A hónap első nagy Switch-exkluzívja a Marvelous-féle Daemon X Machina lesz. Óriási mechákkal repkedhetünk, harcolhatunk akár 4-fős kooperatív módban is.

Borderlands 3 - szeptember 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Borderlands sorozat soha nem tűnt el szem elől, de épp itt az ideje, hogy egy újabb nagy volumenű folytatás készüljön. A harmadik rész a széria eddigi legtartalmasabb, legígéretesebb játéka lesz, melyben szinte minden korábbi karakter visszatér, meglátogathatunk számos bolygót, és több mint egymilliárd fegyver közül választhatjuk ki azokat, amik épp kézre állnak nekünk. A kielégítően hosszú sztori után az endgame-ben is válogatott izgalmak várnak majd minket.

Star Wars Pinball - szeptember 13. - Switch

A Zen Studios az összes eddig elkészült virtuális Star Wars flipperasztalt, összesen 19-et pakol egy csomagba a switches játékosok örömére. 

NHL 20 - szeptember 13. - PlayStation 4, Xbox One

Bár népszerűségben messze elmarad a FIFA vagy a Madden NFL sorozatok részeitől, az NHL szériát sem hagyja el az EA. Az idei részben lecserélik a kommentátorokat, javítják a góllövés rendszerét, valamint bevezetnek egy új módot a Hockey Ultimate Teambe. Ez lesz a Squad Battles, amiben minden nap más ellenfelekkel nézhetünk szembe.

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)