Hirdetés

Áprilisban remake-ek és a predator szórakoztat majd minket

|

Március eléggé odavert, de áprilisban újra belassul a játékipar: ami érdekes, az is remake, vagy egy már ismert koncepció felfrissítve. Azért így is érdemes végigböngészni az e havi listát.

Hirdetés

Doom Eternal, Half-Life: Alyx, Animal Crossing: New Horizons, Persona 5: Royal, Nioh 2, Ori and the Will of the Wisps, Panzer Corps 2. Ezen játékokban legalább két dolog közös: mind 2020. márciusban jelentek meg, és egytől egyig magas pontszámokat, sok dicséretet kaptak a kritikusoktól. Volt már olyan év, amikor a teljes felhozatalból csak kínkeservesen tudtunk ennyi kiemelkedően jó címet összeválogatni, és még csak a harmadik hónapnál járunk, az őszi szezon legnagyobb újdonságainak egy részét nem is ismerjük. Április várhatóan egy mennyiség és pontszámok tekintetében is gyengébb hónap lesz (a Predator: Hunting Grounds hétvégi próbaköre után talán okkal vagyunk kissé bizalmatlanok), de érdeklődve várjuk például a Final Fantasy VII Remake-et és a Gears Tacticset is. A gyorsabb betöltés érdekében hetek szerint daraboltuk fel a listát, ne feledjetek el továbblapozni!

Hirdetés

2020. áprilisi videojáték megjelenések - 1. hét

Totally Reliable Delivery Service - április 1. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch, iOS, Android

Stílusosan április 1-jén adja ki teljesen komolytalan játékát a tinyBuild. A munkára rettenetesen alkalmatlan szállítókat irányítunk, akik mindenféle jópofa módokon próbálhatják meg a csomagokat egyik pontból a másikba eljuttatni. A mókában három pajtásunk is kísérhet minket, helyi és online többjátékos módban egyaránt.

My Friend Pedro - április 2. - PlayStation 4

A tavalyi év egyik legjobb indie játéka volt a My Friend Pedro, amiben lenyűgöző akrobatamutatványok közepette lőhetünk szét bűnözőket, mert egy banán erre bátorít minket.

Resident Evil 3 - április 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Resident Evil 2 Remake óriási sikere után nem volt kérdés, hogy a harmadik részből is kell egy felújított, átdolgozott változat. Nemesis visszatér, hogy sanyargasson minket, amint Jillt és Carlost próbáljuk kiterelgetni Raccoon Cityből. Ez a rész sokkal akcióorientáltabb, mint az eredeti vagy a tavalyi remake volt, és az állandóan a nyomunkban loholó gonosz is tanult új trükköket. A Resi 3-hoz jár a Resistance nevű többjátékos akciójáték is, ami önmagában nem túl érdekes, de így, hogy a csomag részeként adják, egy esélyt mindenképp megérdemel. HP már részletesen megírta, mi jó benne és mi nem, itt elolvashatjátok tesztünket, alább pedig meghallgathatjátok videóban a véleményét.

HyperParasite - április 3. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Tavaly óta korai hozzáféréssel játszható PC-n a HyperParasite, viszont most konzolokra is megérkezik. Egy óriás, földönkívüli parazitával irányítunk különböző karaktereket, a lény egyetlen célja pedig a világ elpusztítása.

Folytatás a következő oldalon!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)