Hirdetés

Nem február lesz az év legizgalmasabb hónapja, pedig sok játék jön

|

A tavaszi szezon legnagyobb játékaira még várnunk kell kicsit, de könnyen lehet, hogy mindenki talál majd valami magának valót a kínálatban.

Hirdetés

Pár napja már töprengtünk egy kicsit azon, hogy a Ubisoft-játékok, valamint a Cyberpunk 2077 és a Marvel's Avengers elhalasztását követően nem sok érdekes játék maradt az E3-ig hátralévő néhány hónapra, be kell érnünk a Doom Eternallal, a Resident Evil 3-mal, a Final Fantasy VII Remake-kel és a The Last of Us Part II-val. Azért ez sem rossz, pláne generációváltás előtt, amikor jól jön majd a videojátékokra szánt éves keretből megmaradó pénz. Érdemes azért végignézni az e havi listát, hátha akad valami rajta, ami pont nektek való, vagy amit megfelelő platform híján eddig nem tudtatok kipróbálni. Lapozzatok át a második oldalra február második felének játékaiért és a márciusi megjelenésekért!

Hirdetés

2020. februári játékmegjelenések

Zombie Army 4: Dead War - február 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A hónap egyik legjobb mókáját ígérő játéka mindjárt az első héten érkezik. A Sniper Elite-ből kifejlődött Nazi Zombie Army széria negyedik részében Hitler már a túlvilágon van, de feltámasztott seregei még nagyon is élnek. Számos újfajta ellenféllel kell megküzdenünk barátainkkal együtt, de rengeteg új eszközt is kapunk a hordák visszaveréséhez. Meg lesz zombicápa.

Monster Energy Supercross 3 - február 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Stadia

Az eddigi két Monster Energy Supercross játék nem lett túl jó, de a Milestone most az alapvető rendszerek átdolgozására fókuszált új tartalmak helyett. A motorok viselkedése megváltozott földön és levegőben egyaránt, de új modelleket és animációkat is láthatunk. Az online módot dedikált szerverek teszik élvezetesebbé.

The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics - február 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A BonusXP körökre osztott, fantasy világú taktikai szerepjátékában több mint ötven csatában kell felülkerekednünk ellenfeleinken. Folyamatosan szerzünk új szövetségeseket, akik a régi film és az új Netflix-sorozat, A Sötét Kristály: Az ellenállás kora karakterei közül kerültek ki.

Kunai - február 6. - PC, Switch

Akinek már pont hiányzott egy retro hangulatú metroidvania, a Kunai-jal csillapíthatja szomját. A főszereplő egy tablet, aki a robotok lázadása ellen harcol, képességeit használva igyekszik legyűrni Lemonjust, a gonosz mesterséges intelligenciát, meg az általa irányított gépeket.

Knights and Bikes - február 6. - Switch

Két gyermek, Nessa és Demelza, valamint libájuk, Captain Honkers kerékpárral indulnak kalandra, útjuk során pedig veszélyek, fejtörők várják őket. Egyedül is játszható, de kooperatívan még jobb akciójáték ez, amit most már a switchesek is élvezhetnek.

The Turing Test - február 7. - Switch

Újabb Switch-port, ezúttal a Bulkhead Interactive belső nézetes logikai játékából, amiben a Jupiter egyik holdján kell utánajárnunk annak, hogy mi áll az ott állomásozó csapat eltűnésének hátterében.

Yakuza 5 - február 11. - PlayStation 4

A Yakuza sorozat pihenőt tart, de amíg a visszatérését várjuk, eltölthetjük az időt a korábbi részek pótlásával. A Yakuza 5 még 2012-ben jelent meg Japánban PS3-ra, és 2015-ben érkezett Európába, azonban a SEGA jó szokását folytatva egy jobb felbontású, simábban futó változatot készíttetett PS4-re, amibe a korábban kivágott tartalmakat is belepakolták. A történet középpontjában egyébként továbbra is Kazuma áll, azonban a korábbiakkal ellentétben most Japán öt eltérő helyszínére látogathatunk el, hogy verekedjünk, minijátékokkal múlassuk az időt, és elmerüljünk a helyi alvilágban.

Dreams - február 14. - PlayStation 4

Tavaly áprilisban tette elérhetővé a Sony a Dreams korai hozzáféréses, avagy félkész változatát, és már azóta is elképesztő alkotások születtek. A LittleBigPlanet fejlesztőinek legújabb játékában saját játékokat készíthetünk, melyeket aztán megoszthatunk másokkal, vagy válogathatunk a többiek alkotásai között. Rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre, csak a kreativitásunkon múlik, mit hozunk létre. A programmal tíz évre terveznek, online többjátékos móddal és PSVR támogatással is bővülhet a későbbiekben.

Darksiders Genesis - február 14. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Nem aratott átütő sikert, de nem is lett rossz a Darksiders sorozat PC-re 2019 végén megjelent spin-offja. Az izometrikus nézetű akciójátékban Strife-ot, az apokalipszis (a játék univerzuma szerinti) negyedik lovasát, valamint Wart irányíthatjuk az első játék eseményei előtt.

Street Fighter V: Champion Edition - február 14. - PC, PlayStation 4

A Capcomot ismerve nem meglepő, hogy újabb kiadás érkezik a 2016-os Street Fighter V-ből. A Champion Edition tartalmaz minden karaktert, öltözéket, harcteret, az Arcade Edition összes tartalmát.

Snack World: The Dungeon Crawl - február 14. - Switch

A Nintendo RPG-jében véletlenszerűen generált dungeonökben kutathatunk kincsek után, akár három pajtásunkkal együtt, helyi vagy online többjátékos módban.

A lista a következő oldalon folytatódik!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)