Hirdetés

2020 legjobban várt játékai

|

2019-ben is temérdek izgalmas cím jelent meg, de 2020 még izgalmasabb lehet az új konzolok, valamint a jelenlegi generáció utolsó nagy játékai miatt. Összeszedtük, hogy a játékipar milyen általunk is nagyon várt játékokkal igyekszik fenntartani az idei lendületet az újév során.

Hirdetés

Elég csak meglesni az év végi toplistákat ahhoz, hogy láthassuk, milyen változatos volt az idei játéktermés és nem várunk kevesebbet 2020-tól sem. A premiernaptár alapján teljesen egyértelmű, hogy az újévben is bőségesen el leszünk látva izgalmasnak ígérkező címekkel, mi pedig huszonötöt választottunk ki a felhozatalból, amik tényleg különösen megérdemlik a figyelmet. A játékok pusztán ábécé sorrendben követik egymást, illetve azt is fontos megjegyezni, hogy csak olyan címeket válogattunk össze, amelyeknél ha hónap vagy negyedév nem is, legalább a 2020-as évszám szerepel (kivéve a Diablo IV-et, de valahol a szívünk mélyén reméljük, hogy felpörögnek a blizzardos arcok).

Hirdetés

A listáról 10+1 játékról videóban is meséltünk, ezt itt találjátok meg.

A Total War Saga: Troy

Platformok: PC
Megjelenés: 2020.

A Total War sorozat következő része a trójai háborúra fókuszál. A Creative Assembly Homérosz két könyvéből, az Iliászból és az Odüsszeiából merít inspirációt, keveri a történelmet a mitológiával, de nem rugaszkodik el túlságosan a valóságtól. Hősök azért így is előfordulnak majd a csatatéren, Akhilleusz és Hektor például biztosan fegyvert ragad, de rajtuk kívül is számos, a történelemkönyvekből ismert szereplőre számíthatunk - ahogyan visszatér a franchise-tól már megszokott körökre osztott menedzselés és valós idejű összecsapásokat keverő játékmenet is.

Cyberpunk 2077

Platformok: Google Stadia, PC, PlayStation 4, Xbox One
Megjelenés: 2020. szeptember 17.

Az először 1988-ban kiadott asztali szerepjátékon alapuló belsőnézetes akció-RPG-ben Night City monumentális épületeit járhatjuk be teljesen testreszabható főhősünkkel, V-vel. Az eddig látottak alapján a fejlesztőcsapat ismét egy The Witcher 3 szintű durranással készül; döntéseink alapján számos különböző irányba haladhat majd a történet a legapróbb mellékküldetés esetében is, az pedig teljesen rajtunk múlik, hogy céljaink elérésének érdekében testi erőnkre, meggyőzőképességünkre, hacker skilljeinkre, vagy épp különféle implantátumainkra hagyatkozunk. Nem mellékesen a Johnny Silverhand nevezetű NPC szerepére Keanu Reevest sikerült leigazolni, így már csak ezért is zakatol a hype-vonat.

Diablo IV

Platformok: PC, PlayStation 4, Xbox One
Megjelenés: 2020 (?)

Bár a Blizzard szerint még odébb van a Diablo IV megjelenése, reménykedve feltettük erre a listára. A következő részben a Diablo III némileg barátságosabb látványvilága után visszatérünk a dark fantasy műfajhoz. A már jól ismert démon, a Sanctuary-t is megalkotó Lilith visszatérése áll majd a játék középpontjában, a sötétnek ígérkező sztorit pedig egy nyitott világban kalandozva élhetjük át, amelyet öt jól elkülöníthető régióra (Scosglen, Fractured Peaks, Dry Steppes, Hawezar, Kehjistan) bontottak fel a készítők. Az osztott világnak köszönhetően meglátogathatunk közösségi tereket, találkozhatunk más játékosokkal és közlekedhetünk lóháton is az öt választható kaszt egyikével, miközben dinamikus időjárás és váltakozó napszakok kísérik utunkat.

Disintegration

Platformok: PC, PlayStation 4, Xbox One
Megjelenés: 2020

A Halo társalkotójának újdonsága egy sci-fi témájú FPS lesz, amely az eddig látottak alapján egy Titanfallba oltott Destinynek tűnik. A történet szerint a nem túl távoli jövőben járunk, ahol az emberiség túlélését abban látják, ha az elméket robotokban őrzik meg. Persze ez nem mindenkinek nyeri el a tetszését; például hősünknek, Romer Shoalnak sem. Kalandozhatunk majd a Gravcycle nevezetű méretes gépeket, valamint különböző egységeket irányítva, a kampány mellett pedig lesz PvP multi is, amelynek keretében más pilótáknak és csapataiknak kenhetjük el a száját.  

Doom Eternal

Platformok: PC, PlayStation 4, Xbox One
Megjelenés: 2020. március 20. (Switch és Stadia később)

Eredetileg 2019 novemberében kellett volna megérkeznie az új Doomnak, de a megjelenést eltolták, ami persze bocsánatos bűn, ha erre volt szükség egy hibátlan játék elkészítéséhez. Fegyvereink eddig is széles tárháza még tovább bővül a folytatásban, a távolsági halálosztó eszközök mellett a közelharci finomságokat is előszeretettel használjuk majd; rendelkezésünkre áll láncfűrész és energiakard is. Elpusztítandó démonból körülbelül kétszer annyit ígértek nekünk a fejlesztők, mint amennyit 2016-ban küldhettünk vissza a pokolba, szóval a változatossággal ezen a téren sem lesz probléma. Érdekes csavar lesz az egyik új többjátékos mód, ugyanis démonként lehetőségünk nyílik megszállni mások egyjátékos kampányát, szóval előfordulhat, hogy egy valódi játékos fektet ki bennünket, nem az MI.

Dragon Ball Z: Kakarot

Platformok: PC, PlayStation 4, Xbox One
Megjelenés: 2020. január 17.

A Dragon Ballban már járatos CyberConnect 2 készíti ezt a külső nézetes akció-szerepjátékot, melyben természetesen megjelennek a franchise ikonikus karakterei is, a projektbe pedig a széria művésze, Akira Toriyama is besegített. A játék fókuszában Goku története áll (de rajta kívül másokat is irányíthatunk, mint amilyen Gohan, Piccolo és Vegeta), így nem kapunk egy teljesen nyílt világot, de feloldhatunk majd különböző területeket, ahogy haladunk előre a sztoriban. Ezeken a helyeken repkedhetünk a Nimbuson, elmehetünk halat fogni, megfőzhetjük azt, és sok más hasonló mellékes aprósággal foglalhatjuk el magunkat két komolyabb küldetés, valamint a pörgős harcok között.

Dying Light 2

Platformok: PC, PlayStation 4, Xbox One
Megjelenés: 2020

Fertőzöttként kezdhetünk majd bele a Dying Light 2 kampányában, főhősünk azonban ennek következtében nem csak temérdek gyorsan amortizálódó közelharci- és néhány távolsági fegyverrel irthatja a zombikat, hanem pár emberfeletti képességre is szert tehet. Az alapszabályok változatlanok: az élőhalottak gyengébbek nappal, éjszaka viszont fordul a kocka és pusztító fenevadakká válnak, mi pedig kúszva, mászva, falon szaladva, vagy épp csáklyával és siklóernyővel közlekedünk. A csak The City néven futó játékterünk négyszerese az első részben kapott területnek. A kaland során több kisebb települést és frakciót is találunk, a különféle népségekkel beszélgetve pedig sok nehéz döntés is vár majd ránk. Ezek nem csak morális iránytűnket teszik próbára, hanem valóban komoly változásokat eszközölnek a játékban. Elődjéhez hasonlóan a Dying Light 2-ben is lehetőség lesz a négyfős közös játékra.

Final Fantasy VII Remake

Platformok: PlayStation 4
Megjelenés: 2020. április 10.

Az eredetileg 1997-ben, PlayStation 1-re megjelent Final Fantasy VII szebb látvánnyal, új helyszínekkel, fotorealisztikus karakterekkel és megváltoztatható harcrendszerrel, kvázi teljesen modern játékként támad fel az eredeti készítőknek (például Tetsuya Nomura rendezőnek, Yoshinori Kitase producernek és Kazushige Nojima írónak) köszönhetően. A teljes értékűen felújított legendás JRPG-ben egy ökoterrorista csapat zsoldosát, Cloud Strife-ot irányítva segíthetünk neki és barátainak megállítani az ördögi Shinra vállalatot, hogy ne használják fel a bolygó életerejét a saját sötét céljaikra.

Ghost of Tsushima

Platformok: PlayStation 4
Megjelenés: 2020. nyár

A Ghost of Tsushima egy nyílt világú, masszívan a lopakodásra építő akció-kalandjáték lesz, ami egészen az 1270-es évekig, Japán első nagy mongol inváziójáig repít vissza bennünket. A cusimai sziget utolsó élő szamurájaként kell a mongolok ellen harcolnunk és biztosítanunk a független Japán jövőjét. A hatalmas nyílt világot akár lóháton is bejárhatjuk, a fő történetszál mellett pedig lehetőségünk lesz mellékküldetéseket is teljesíteni. A Sucker Punch csapata eddig is bizonyított már az Infamous szériával, de minden jel arra mutat, hogy munkásságuk csúcsa a nyáron érkező Ghost of Tsushima lesz. Természetesen a játék hozzánk magyar felirattal érkezik meg.

Half-Life: Alyx

Platformok: SteamVR
Megjelenés: 2020. március

A Valve új játéka ugyan nem egy Half-Life 3, de azért a bejelentésekor kétségkívül megemelkedett a széria rajongóinak pulzusa. A Half-Life első és második része között játszódó VR-kalandban Alyx Vance bőrébe bújhatunk. A játékidő elvileg nagyjából annyi lesz, mint a Half-Life 2 esetében volt, szóval bőségesen jut majd elég időnk például arra, hogy elmerüljünk a gravitációs kesztyűk használatában - ezekkel az eszközökkel tudjuk majd saját igényeink szerint alakítani a gravitációs erőket. Felmerült már, hogy később akár PSVR-ra is ellátogathatna az Alyx, de egyelőre csak az bizonyos, hogy márciusban a PC-s VR eszközök tulajdonosai vethetik bele magukat a játékba - amelyet egyébként a fejlesztők teljes értékű folytatásként kezelnek.

Halo Infinite

Platformok: PC, Xbox One, Xbox Series X
Megjelenés: 2020

A fejlesztők visszatérnek a régi recepthez, és az ötödik rész után immár ismét teljesen Master Chief kerül a fókuszba. A játék vizualitásával kapcsolatban támpontként szolgálhat, hogy az eddig látott összes előzetes annak motorjával készült, nem CGI-anyagokról van szó. A régi veteránoknak mindenképp örömhír lesz az, hogy visszatér az osztott képernyős játékmód, szóval simán át lehet majd hívni egy havert Halózni, pont mint régen. A fejlesztést némileg beárnyékolta az az augusztusi hír, miszerint lelépett a Halo Infinite kreatív vezetője, de a Microsoft gyorsan megnyugtatott mindenkit: ez semmit sem változtat a tervezett megjelenési dátumon, ami összecseng az Xbox Series X konzol érkezésével.

Iron Man VR

Platformok: PS VR
Megjelenés: 2020. február 28.

A Marvel szuperhősei nem csupán együtt, hanem külön-külön is beveszik a Sony aktuális konzolját: Pókember után Vasember is saját kalandot kap, csakhogy előbbivel ellentétben a zseni, milliárdos, playboy és emberbarát hős a virtuális valóságban röppen a magasba speciális páncéljában. A République fejlesztőcsapata, a Camouflaj álmodta meg az Iron Man VR-t, amelyben Vasembert irányítva röpködhetünk és harcolhatunk, lehetőségünk lesz fejleszteni a páncélt és új képességekre is szert tehetünk, miközben óvjuk a világot. A PSVR-tulajok minden bizonnyal imádni fogják.

Marvel's Avengers

Platformok: Google Stadia, PC, PlayStation 4, Xbox One
Megjelenés: 2020. szeptember 4.

A PS4-exkluzív Spider-Man játék feladta a leckét, szóval nagyot kell majd domborítania a Marvel's Avengersnek is. Ehhez persze minden adott, a legnépszerűbb Bosszúállókat küldhetjük majd csatába a játékban. Fontos szerephez jut az ifjú Ms. Marvel, ő kezdi el összekaparni a Bosszúállókat, akik egy tragikus véget ért akció után széledtek szét. Kétféle küldetéssel találkozhatunk: egyrészt ott vannak a sztorimissziók, amelyek a történetet gördítik előre, másfelől pedig részt vehetünk csapatos bevetéseken is, értelemszerűen mást játékosok oldalán; ekkor négyfős coop játékká változik a Marvel's Avengers. Megjelenéskor jelenlegi ismereteink szerint Amerika Kapitányt, Vasembert, Hulkot, Thort, Fekete Özvegyet és az előbb említett Ms. Marvelt irányíthatjuk, de folyamatosan érkeznek majd az ingyenes bővítmények és az új hősök, és bár alapvetően egyetlen extra tartalomért sem kell fizetnünk, de azért a feloldható jelmezeket valódi pénzért is megszerezhetjük, ha nem akarunk gürcölni értük.

Medal of Honor: Above and Beyond

Platformok: SteamVR
Megjelenés: 2020

Régóta vártunk már a Medal of Honor visszatérésére, azonban az Above and Beyondot - a Half Life Alyxhez hasonlóan - nem hagyományos videojátéknak szánják, hanem a VR-t célozza meg. A kizárólag Oculus Riftre készülő projektben a II. világháborúban bújunk egy katona szerepébe, hogy a 10-12 óra hosszúságúra becsült kampány során elbánhassunk a nácikkal és összemérhessük képességeinket másokkal a többjátékos módban. A virtuális lövöldét mini dokumentumfilmek is kiegészítik majd, melyek háborús veteránok és túlélők segítségével készültek el.

Microsoft Flight Simulator

Platformok: PC, Xbox One
Megjelenés: 2020

Több mint tíz évig vágytunk rá, hogy visszatérjen a sorozat, majd nagyot dobbant a szívünk, mikor a Microsoft az idei E3-on bejelentette a következő Microsoft Flight Simulator játékot, amely egy elképesztően részletes világot ígér: a Mount Everest hófödte hegycsúcsai mellett akár a saját környékünket is felfedezhetjük. 4K-ban élvezhetjük majd a repülés minden szépségét, és a készítők nagy hangsúlyt fektetnek a szimulátorosságra is, hogy élethű kalandokban legyen részünk, ráadásul a játék támogatni fogja a modokat is, hogy szabadon kiélhessük a kreativitásunkat. Ami pedig az irányítást illeti, a billentyűzet-egér kombó és kontroller mellett a játék kompatibilis lesz mindenfajta spéci irányítóeszközzel.

Ori and the Will of the Wisps

Platformok: PC, Xbox One
Megjelenés: 2020. március 11.

Az Ori and the Blind Forest folytatásának előzetesei azt ígérik, hogy a Moon Studios ismét kifacsar majd minket érzelmileg, a megrázó történéseket és a kihívást jelentő játékmenetet pedig továbbra is varázslatos látványvilág mellett, szívünkig hatoló dallamokkal kísérve élhetjük át. A stúdió célja a második résszel az volt, hogy bővítsék a játékosok lehetőségeit, így rajtunk múlik majd, hogy milyen stílusban akarjuk teljesíteni a pályákat, a testre szabható élményt pedig különböző képességek fogják garantálni. Vállalhatunk majd opcionális küldetéseket, vehetünk térképeket, amik bővítik a bejárható területeket, vagy kifejezetten nehéz feladatoknak is nekiveselkedhetünk, ha szomjazzuk az ilyesmit.

Overwatch 2

Platformok: PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Megjelenés: 2020 (?)

A Blizzard tudja, hogy sokak számára hiányzott a valamirevaló történet az Overwatchból, elvégre mi végre lövöldözik egymásra ez a rengeteg furcsa hős? Az Overwatch 2 éppen ezért a sztoritartalmakra fókuszál, PvE küldetések keretében mesél majd a világról. A szétszóródott csapatnak újra össze kell állnia az emberek megmentése érdekében, a fejlesztők pedig gondoskodtak arról, hogy az első részből ismert karaktereket látványos átvezetőkbe pakolják és szellemes egysorosokkal, humoros párbeszédekkel lássák el. Négyfős csapattal vághatunk neki a bevetéseknek és állhatunk neki megtisztítani a pályákat, de a siker érdekében nem csak magunkra, a másik három játékosra is oda kell figyelnünk - akárcsak a Left 4 Deadben. Minél jobban fejlesztjük a hősöket, annál erősebb képességeket nyithatunk meg velük, így megfűszerezve a játékmenetet. Elviekben az összes új pálya és hős ugyanúgy elérhető lesz az első részben is, és a két játékot párhuzamosan frissítik majd.

Predator: Hunting Grounds

Platformok: PlayStation 4
Megjelenés: 2020. április 24.

A Péntek 13 videojátékot is tető alá hozó Illfonic nem meglepő módon ismét egy asszimmetrikus többjátékos élménybe fog bedobni minket, amelyben az Evolve koncepciójához hasonlóan néhányan elit katonák szerepébe bújnak, míg egy valaki ragadozóként próbálhatja meg elintézni a harcosokat. Várhatóan mindkét oldalon igencsak változatos repertoárból választhatjuk ki, hogy kikkel és hogyan szeretnénk belépni Dél-Amerika veszélyes dzsungeljeibe, a predatorok esetében például több kasztra (felderítő, vadász, berserker) is rábökhetünk és a páncélokból, kütyükből is széles lesz a választék. Ugyanígy a játékstílusunkhoz igazítva testre szabhatjuk a zsoldosokat és felszerelésüket is.

Resident Evil 3 Remake

Platformok: PC, PlayStation 4, Xbox One
Megjelenés: 2020. április 3.

A Resident Evil 2 Remake-jének sikere után borítékolható volt, hogy a Capcom nem fog leállni, és így legyen ötösünk a lottón: tényleg bejelentették, hogy a harmadik rész is megkapja maga úragondolt verzióját. A Capcom illetékesei azt ígérik, hogy komoly változásokat eszközölnek majd a Resident Evil 3-on, a fejlesztők szerint ugyanis az újítások hiánya volt a gond a második résszel; mi pont azért imádtuk, mert a régi emlékeket idézte fel, és pont megfelelő mértékben volt benne jelen az akció. Az első trailer alapján viszont az egyértelmű, hogy nagyon jól néz ki az áprilisban érkező remake, amit nem mellékesen a Resident Evil Resistance mellé csapnak oda, kvázi ez lesz az aszimmetrikus multiplayer cím egyjátékos kampánya - vagy az ennek a multija. 

Senua's Saga: Hellblade II

Platformok: PC, Xbox Series X
Megjelenés: 2020

A The Game Awardson nem csak az Xbox Series X bejelentését dobták be a semmiből, hanem rögtön leleplezték az új konzol egyik nyitócímét is: a nemrég felvásárolt Ninja Theory immár a Microsoft belsős csapataként hegeszti a 2017-ben megjelent Hellblade: Senua's Sacrifice folytatását. A játék motorjával készített előzetes piszkosul jól nézett ki, az aláfestőzene hallatán a szerkesztőségből mindenki hosszú szakállat növesztett és harci tetoválásokat varratott magára, de konkrétumokkal még így sem szolgálhatunk a látottakon túl. Nem teljesen világos, hogy lehet folytatni a saját pszichózisával megharcoló Seuna kalandját, de remélhetőleg a Ninja Theory csapatának frappáns válasza lesz majd erre a ravasz, fogós kérdésre.

The Last of Us Part II

Platformok: PlayStation 4
Megjelenés: 2020. május 29.

Ezt a PS4-exkluzív játékot lehetetlen volt kihagyni a listánkról. Az eredeti tervek szerint 2020 februárjában kellett volna érkeznie, de némi csúszás azért összejött: végül csak májusban jelenik meg a Naughty Dog régóta várt játéka. Sokan az első The Last of Ust tartják a 2010-es évek egyik legjobb címének, és mi sem szeretnénk vitába szállni ezzel az állítással. Nem lesz tehát könnyű dolga a folytatásnak, de szerencsére a széria pont egy olyan fejlesztőcsapat kezében van, amelyben vakon megbízunk. Troy Baker és Ashley Johnson természetesen visszatérnek Joel és Ellie szerepében, nekünk pedig ennél nem is kell több a boldogsághoz. Elvileg másfélszer akkora játékot kapunk, mint az első rész volt, ez pedig nem csak a történet hosszára, hanem a bejárható területre is értendő.

Tom Clancy's Rainbow Six: Quarantine

Platformok: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X
Megjelenés: 2020

A Rainbow Six sorozat mellékágában, a Quarantine alcímre hallgató kooperatív lövöldében két bajtársunkkal együtt vehetjük fel a harcot a ránk törő földönkívüliek ellen, a fejlesztők célja pedig nem kevesebb ezzel a projekttel, minthogy az legyen a kooperatív PvE játékoknak, ami a Siege lett a taktikai PvP-seknek. A Rainbow Six: Quarantine sok elemet át is emel a Siege-ből, de az űrlényhordákon való háromfős átgázolás elég újdonságot szolgáltat majd ahhoz, hogy ne érezzük rókabőrnek - persze csak akkor, ha megérkezik, hiszen a Watch Dogs Legionnal és a Gods & Monstersszel együtt elcsúsztatta a Ubisoft egy egyelőre ismeretlen dátumra.

Twin Mirror

Platformok: PC, PlayStation 4, Xbox One
Megjelenés: 2020

A Life is Strange és a Vampyr fejlesztőcsapata valami teljesen újra készül következő alkotásával: a Twin Mirror főhőse egy oknyomozó újságíró lesz, aki kénytelen visszamenni a Nyugat-Virginia államban található szülővárosába, mivel meghalt a gyermekkori barátja, ráadásul itt él az a lány is, akinek sikertelenül kérte meg a kezét. A dolgok akkor bonyolódnak, mikor a férfi egy hotelben felébredve egy véres ingre bukkan, nem emlékszik semmire az elmúlt éjszakáról és - a játék egyik fontos mechanikájaként - fizikai kivetülésként látja a belső hangját, belső másunk pedig képes lesz akadályozni és segíteni is a nyomozást, attól függően hogyan viselkedünk vele. A Sherlock Holmes játékokhoz hasonlóan bekerült egy elmepalota is, amellyel vissza lehet idézni a múlt eseményeit, újraalkotni a helyszíneket, végigvenni a lehetséges történéseket.  

Warcraft III: Reforged

Platformok: PC
Megjelenés: 2020. január 28.

A Warcraft 3: Reforged felújított látvánnyal és effektekkel hozza vissza azt az élményt, amit mindannyian imádtunk, imádunk a mai napig. Újramodellezett karakterekre és animációkra, felfrissített pályákra, szerkesztőre és felhasználói felületre számíthatnak a rajongók a projekttől, az újrakevert változat pedig természetesen 4K-ban is játszható lesz; nem csak az alapjáték, a The Frozen Throne kiegészítő is. A tervek szerint egyébként a Reforged játékosai nem csak egymással, hanem azokkal is játszhatnak majd a többjátékos módban, akiknek csak az eredeti Warcraft III van meg.

Watch Dogs Legion

Platformok: Google Stadia, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X
Megjelenés: 2020 (?)

A The Division 2 és a Ghost Recon Breakpoint szerény teljesítménye miatt teljes újratervezést iktattak be a Ubisoftnál, így az új Watch Dogs határozatlan ideig csúszik. A Watch Dogs Legion az új tervek szerint a 2021-es pénzügyi évben érkezik, ami 2020. április 1-jén indul, és ennek értelmében a tényleges megjelenés akár 2021-re is kitolódhat, de mi sokkal valószínűbbnek tartjuk, hogy a következő konzolgeneráció egyik nyitócíme lehet a Legion, tehát még 2020 végén megjelenik. Magában a játékban a közeli jövő disztópikus Londonját kell felszabadítanunk, konkrét főhős helyett pedig egy seregnyi random civilt kapunk, akiket csapatként kell a cél felé terelni. Ha egyik karakterünk véletlenül meghalna, akkor új szereplőt kell beszerveznünk helyette az ellenállásba.

Természetesen ennél sokkal több játék várható a 2020-as felhozatalban (biztos lesznek még nagy bejelentések, meg kell tolni a PS5 és XSX indulását), mi csak azokat írtuk össze, amikre a leginkább kíváncsiak vagyunk. Bátran írjátok meg kommentben, hogy ti milyen címekre pörögtetek rá a legjobban a jövő évi kínálatból!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)