Hirdetés

Március lesz az év első igazán izgalmas hónapja a játékvilágban

|

Érkezik a Doom Eternal, a Half-Life: Alyx, az Ori and the Will of the Wisps, a Nioh 2 és az Animal Crossing: New Horizons, de ha ezek nem mozgatnak titeket, akkor is bőven lesz miből válogatnotok.

Hirdetés

A szokásosnál tovább tartott idén a téli uborkaszezon, de legalább volt időnk szusszanni egyet, ledarálni a korábbi évekből megmaradt játékokat, felkészülni az év további megjelenéseire. A tavasz viszont már tartogat izgalmas játékokat. Március multiplatform sztárja egyértelműen a Doom Eternal, de a PC-s VR-szettel rendelkezőknek érkezik a Half-Life: Alyx, a PS4-eseknek a Nioh 2, a switcheseknek pedig az Animal Crossing: New Horizons. A gyönyörű Ori and the Blind Forest folytatását halasztások után végre ugyancsak megkapjuk, és Androidra is elérhetővé válik a CD Projekt RED kártyás játéka, a Gwent. A lista második felét, valamint az áprilisi megjelenéseket a második oldalon találjátok meg, az oldal alján tudtok továbblapozni.

Hirdetés

2020. márciusi videojáték megjelenések

Murder by Numbers - március 5. és 6. - Switch és PC

A Hatoful Boyfriend készítésében is részt vevő Mediatonic egy nyomozós logikai játékkal jelentkezik a hónap elején, melyben picross feladványok megoldásával deríthetünk fényt gyilkosságok mögött húzódó titkokra. Előbb Switchre jelenik meg, a PC-s változat debütálása egy nappal későbbre várható.

Yes, Your Grace - március 6. - PC

A Yes, Your Grace-ben egy királyságot kell menedzselnünk annak királyaként. Sorra érkeznek az alattvalók kéréseikkel, és eldönthetjük, kinek segítünk, valamint kit ignorálunk. A helyzetet bonyolítja, hogy a készletek végesek, és nem mindenkit a legjobb szándék vezérel. Felbérelhetünk tábornokokat, vadászokat és boszorkányokat, felkészülhetünk az elkerülhetetlen harcokra, és családtagjaink személyes problémáinak megoldását is magunkra vállalhatjuk.

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX - március 6. - Switch

A Nintendo továbbra is megállás nélkül szórja a remake-eket és remastereket, most a Pokémon spin-off sorozatának egyik tagja következik. A 2005-ös, Game Boy Advance-re és Nintendo DS-re megjelent Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team és Red Rescue Team újragondolt kiadása szebb látványvilágot, valamint új funkciókat kínál, de továbbra is az a feladat, hogy 16 zsebszörny valamelyikének szerepében feladatokat teljesítsünk.

Dreadlands - március 10. - PC (Early Access)

Taktikai akciójátékokból nincs hiány mostanában, a Dreadlands is ebben a zsánerben versenyez. A Blackfox Studios 3 éve fejleszti, több bétakör során is kikérte már a közönség véleményét, de most a Steam korai hozzáféréses rendszerében szeretne mindenkinek lehetőséget adni arra, hogy visszajelzéseivel hozzátegyen a végeredményhez. A játék elején választunk egy frakciót, majd a felvezető küldetések után nekiállhatunk a kampánynak, melynek keretében felfedezhetjük a világot, illetve körökre osztott harcok során küzdhetünk meg a ránk támadókkal.

Ori and the Will of the Wisps - március 11. - PC, Xbox One

A csodálatos (és nem kimondottan könnyű) Ori and the Blind Forest folytatásában vadonatúj kalandra indulhatunk, melynek végén kiderül majd, mi Ori valódi végzete. Hatalmas ellenfelek és kihívást jelentő fejtörők várnak minket. A Microsoft jóvoltából magyar nyelven játszhatjuk végig.

Bless Unleashed - március 12. - Xbox One

Érdekes módon először Xbox One-ra jelenik meg a Bandai Namco által felkarolt, ingyenesen játszható MMORPG, a Bless Unleashed. A kimondottan az érettebb korosztályoknak szóló játékban nagyjából azt csinálhatjuk, amit bármely más MMO-ban: küldetésekre indulhatunk, szörnyekkel küzdhetünk. Az Unreal Engine 4-nek köszönhetően páratlan, a fejlesztők szerint következő generációs látványt kapunk.

Nioh 2 - március 13. - PlayStation 4

A nagy sikerű soulslike, a Nioh folytatásában még távolabbra utazunk a múltban, hogy a hadakozó fejedelemségek korában (avagy a Szengoku-érában), egy természetfeletti képességekkel is rendelkező yokai harcos szerepében harcoljunk túlvilági szörnyekkel. A harcot egy kicsit feljavítják és átdolgozzák, de nagyjából arra az élményre számíthatunk, amit elődje kínált.

My Hero One's Justice 2 - március 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Bandai Namco olyan, hogy amely animéjéből tud, abból készít játékot, és a My Hero Academia sem kerülheti el sorsát. A 2018-as első rész után most jön egy újabb 3D-s verekedős játék, melyben látványos csatákat vívhatunk.

MLB The Show 20 - március 17. - PlayStation 4

Hamarosan már nem csak a PlayStation-tulajok játszhatnak az MLB The Show széria részeivel, de idén még övék a kiváltság. A baseballjáték-sorozat idei részében átdolgozták az MI-t, a motort, és néhány módot is.

Panzer Corps 2 - március 19. - PC

A Flashback Games úgy látta, érdemes még 2020-ban második világháborús stratégiai játékot kiadni, ezért érkezik a Panzer Corps folytatása. Könnyen tanulható, mégis mély játékot ígérnek, amiben a megfelelő taktikázás, a gondolkodás előnyt jelent. Rengeteg tartalomra számíthatunk, egy hosszú kampányra, valamint kooperatív és kompetitív többjátékos módra.

Animal Crossing: New Horizons - március 20. - Switch

A Nintendo egy újabb bájos sorozatát hozza el a Switchre, és az új Animal Crossing játékra is milliók várnak világszerte. A New Horizonsban egy szigeten találjuk magunkat, ahol szabadon feldíszíthetjük lakhelyünket és karakterünket, formálhatjuk a talajt, és különböző, pihentető aktivitásokban vehetünk részt, mint a kertészkedés, a horgászat, és az interakció a többi lakóval. Többjátékos módokat ugyancsak támogat.

Doom Eternal - március 20. - PC, PlayStation 4, Xbox One (Switch, Stadia később)

Az Animal Crossing teljes kontrasztjaként, ugyanúgy március 20-án érkezik a 2016-os Doom folytatása. A pokol seregei nem tágítanak, a Doom Slayer rangba lépett főhős azonban új eszközökkel felszerelkezve próbál rendet tenni. Új ellenfelek, új játékmechanikák várnak ránk, és az ugrándozós lövöldözés, a démonok szétfűrészelése jobb móka lesz, mint valaha.

Doom 64 - március 20. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Doom Eternallal összekötve a Bethesda az 1997-es Doom 64-et is kiadja mai platformokra. Sok változásra nem érdemes számítani, de valamivel szebb lesz, mint az eredeti.

Lapozz a második oldalra a folytatásért és az áprilisi megjelenésekért!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)