Hirdetés

2021-ben jelenhet meg az Elden Ring, de a koronavírusjárvány még közbeszólhat

|

Miyazaki mester új játéka, az Elden Ring akár már jövőre megérkezhet, de ehhez némi szerencse is kell.

Hirdetés

A FromSoftware munkásságának rajongói régóta várják az Elden Ring megjelenését, vagy legalább azt, hogy valami érdemi hír érkezzen George R.R. Martin és Hidetaka Miyazaki közös játékáról. Maga a fejlesztés immár több mint három, lassan négy éve tart, hiszen a Dark Souls III második DLC-je, a The Ringed City után egyből belefogtak 2017 elején. Továbbra sem láttunk azonban belőle gameplay anyagot, és azt sem tudjuk, mikorra van kitűzve a hivatalos megjelenés dátuma, a konkrétumokra a 2019-es E3 óta várunk.

Az AltChar viszont most arról számolt be, hogy a Bandai Namco Entertainment tervei szerint az Elden Ringnek 2021-ben kellene megjelennie. Belsős információkra hivatkoznak, de még ha igazak is a tervek, ez egyáltalán nem jelent teljes bizonyosságot.

Hirdetés

A COVID-19 járvány ugyanis a hírek szerint nagyon rosszul érintette a FromSoftware csapatát, és durván belassult az eredeti ütemterv. Az említett híresztelések még 2021 elejéről beszéltek, de a munka elhúzódása miatt nyárnál korábban semmiképp sem érdemes számítani a játékra, és könnyen lehet, hogy még ez is optimista becslésnek bizonyul.

Ki tudja, talán az idei The Game Awards után okosabbak leszünk, simán benne van a pakliban az is, hogy ott rendes gameplay trailer kapunk a show-n, sőt akár még egy megjelenési dátummal is meglepnek bennünket - vagy legalább a megjelenés tervezett évét belövik, azzal is beljebb lennénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)