Hirdetés

2021 januárja óta nem játszottak annyian a Cyberpunk 2077-tel, mint most

|

A CD Projekt RED Twitteren mondott köszönetet az új és régi játékosoknak.

Hirdetés

Nemrég rajtolt el a Netflixen a Cyberpunk: Edgerunners névre keresztelt anime, amelyet akár magyar szinkronnal is nézhettek a streaming platformon. A CD Projekt RED és a Studio Trigger együttműködésében készült animációs sorozat hasonló szerepet tölt be a Cyberpunk 2077 kapcsán, mint amilyet az Arcane a League of Legends esetében, azaz egy meglévő világot bővít úgy, hogy egy teljesen új sztorit vonultat fel, nem egy már ismertet adaptál. A végeredmény a GameStar kritikája és a Puliwood véleménye szerint is remek lett, de az előfizetők is alaposan rákattantak, sőt, még többre vágynak. 

Hirdetés

Nemcsak a Cyberpunk: Edgerunners megy nagyot, sikere kihatással van a Cyberpunk 2077-re is. Arról már pár napja beszámoltunk, hogy a CD Projekt RED akció-szerepjátékának játékosszámai az egekbe szöktek az anime és a legutóbbi frissítés után, ezúttal pedig maga a stúdió szolgáltatott statisztikát arról, hogy ez mit is jelent pontosan a gyakorlatban. A Cyberpunk 2077 Twitter-fiók által közzétett bejegyzés szerint ezen a héten naponta több mint 1 millióan töltötték az idejüket Night City-ben, ebben benne vannak a visszatérő és az új játékosok is. A vállalat az alábbi üzenettel és képpel köszönte meg a feltámadt érdeklődést a Cyberpunk 2077 iránt és a kimagasló aktivitást: 

"Szerettük volna megragadni ezt az alkalmat, hogy megköszönjük, hogy velünk vagytok és játszotok a játékkal".

A Steamen sem áll meg a nyüzsgés, a Cyberpunk 2077 továbbra is a 10 legmagasabb játékosszámmal rendelkező cím között foglal helyet, a mai csúcson közel 90 ezren pörgették egyszerre a viharos pályafutású projektet, ezzel pedig olyan sikerjátékokkal került egy listára, mint a Grand Theft Auto V, a Team Fortress 2, a Lost Ark és a PUBG: Battlegrounds. 

A CD Projekt RED korábban elmondta, hogy továbbra is elkötelezett a Cyberpunk IP mellett, és nem mellesleg még a Cyberpunk 2077-tel sem végzett, hiszen valószínűleg nem az Edgerunnersszel kapcsolatos küldetéseket is tartalmazó 1.6-os csomag volt az utolsó frissítés, valamint 2023-ban jön a Phantom Liberty kiegészítő is, ami még több Keanu Reeves-féle Johnny Silverhandet tartalmaz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)