Hirdetés

2021 legjobban várt multiplatform játékai

|

Az elmúlt napok során megismerhettétek az egyes platformok legígéretesebb exkluzív címeit, most azonban azokon a játékokon a sor, amik több masinára is megjelennek, és nagyon várjuk őket.

Hirdetés

Mass Effect: Legendary Edition

Platformok: PC, PS4, Xbox One
Megjelenés: 2021 első felében

Már formálódik a Mass Effect 4, de mielőtt megtudnánk, hogy a BioWare miképpen képzeli el a széria jövőjét, még megtapasztalhatjuk, hogyan csinosították ki a trilógiát. A felújított csomag magába foglalja mindhárom részt, valamint azok egyjátékos DLC-it is, és bár a stúdió kerülte a remake kifejezést, ugyanakkor nagyobb felbontásra, stabilabb képfrissítési rátára, részletgazdagabb textúrákra és karaktermodellekre, továbbá fejlettebb árnyékokra és látványosabb effektekre számíthatunk. Az újoncoknak remek érzés lesz elsőként megtapasztalni Shepard parancsnok kalandjait, de a veteránoknak is érdemes lesz visszatérni nosztalgiázni.

Rainbow Six Quarantine

Platformok: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S
Megjelenés: 2021

A Rainbow Six sorozat Quarantine alcímű mellékágával nem kevesebb a célja a Ubisoftnak, mint megalkotni a kooperatív PvE játékok egyik legjobbját, mint ahogyan tette azt a taktikai PvP esetében a Rainbow Six Siege-dzsel. Ez ugyan csak sok csúsztatás árán valósulhat meg, de ha végre megérkezik, akkor a kooperatív lövöldében két bajtársunkkal együtt vehetjük majd fel a harcot a ránk törő földönkívüliekkel. Fontos lesz a csapatmunka, csakis a közös feladatmegoldással és egymás hátának bevédésével lehet kijutni a karantén zónából. A vállalat ezt is hosszú évekig tervezi támogatni.

Resident Evil: Village

Platformok: PC, PS5, Xbox Series X|S
Megjelenés: 2021

A Capcom túlélőhorror-szériájának új részében évekkel a Resident Evil 7 borzalmas eseményei után járunk, amikor Ethan Winters már új életet kezdett a feleségével, Miával. Csakhogy a nyugodt életük ismét átcsap rémálomba, amikor megjelenik a franchise egyik ikonikus alakja, Chris Redfield. Ethan kálváriája tehát folytatódik, melynek helyszíne egy kietlennek hitt havas falu lesz, ahol eddig soha nem látott, teljesen új ellenfelek várnak arra, hogy a másvilágra küldjenek minket.

Riders Republic

Platformok: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia
Megjelenés: 2021. február 25.

A Ubisoft tulajdonképpen kibővítette a Steep koncepcióját, azaz még többen űzhetünk még több extrém sportot. A Ubisoft Annecy-nél készülő Riders Republic játékmenetében más játékosok társaságában síelhetünk, snowboardozhatunk, motorozhatunk, bringázhatunk vagy akár szárnyasruhával repülhetünk kedvünkre, míg a karriermódban az lesz a célunk, hogy egyre nagyobb tiszteletet érdemeljünk ki magunknak, amivel szponzorokat és új tartalmakat szerezhetünk. 6v6 PvP meccsek, online ligák, ranglisták, vegyes játékmódok és az amerikai nemzeti parkok várnak ránk.

Sherlock Holmes: Chapter One

Platformok: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S
Megjelenés: 2021

A következő Sherlock Holmes játék megfiatalítja a híres detektívet. A szériáért felelős Frogwaresnek azonban nem ez lesz az egyetlen újítása: ezúttal nem Londonba, hanem egy festői szépségű, mediterrán szigetre dobnak le minket, hogy azt szabadon bejárva vizsgálódhassunk Sherlock édesanyjának halála után. A karakter fejlődő deduktív képességeit arra használhatjuk majd, hogy nyomok, pletykák, bizonyítékok és álruhák segítségével rájöjjünk, milyen titkokat rejt ez a csendesnek tűnő környék és annak ártalmatlannak látszó lakói. Ebben segítségére lesznek az öklei, és egy társ is.

The Lord of the Rings: Gollum

Platformok: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch
Megjelenés: 2021

A Daedalic Entertainment elsősorban a magával ragadó kalandjátékairól ismert, nincs ez másként új projektük, A Gyűrűk Ura világában kalauzoló, és Gollumra fókuszáló akció-kalandjuk esetében sem. A történetközpontú alkotásban eddig nem ismert részleteket fedezhetünk fel a karakterről, miközben megtapasztalhatjuk, hogyan rontotta meg az Egy Gyűrű szegény Szméagolt. Az Unreal Engine által hajtott kalandjáték az ígéretek szerint hű marad az eredeti sztorihoz, de új szemszöget kínál.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Platformok: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S
Megjelenés: 2021

Sokan várják a Vampire: The Masquerade folytatását, és nem ok nélkül. A Hardsuit Labs (Blacklight: Retribution) fejlesztésében és a Paradox Interactive kiadásában érkező Bloodlines 2-ben a vámpírok háborújának közepébe csöppenünk. Eldönthetjük, hogy melyik oldalra állunk és melyik klánhoz csatlakozunk, de persze ennél jóval izgalmasabb és fordulatosabb lesz a történet, amelyért az eredeti játék írója, Brian Mitsoda felel. A játék során elmerülhetünk a fő helyszín, Seattle bugyraiban, fejleszthetjük a karakterünket és fontos döntéseket hozhatunk meg, amik komoly következményekkel járnak. Vérfagyasztóan izgalmas lesz elmerülni a World of Darkness világában.

Ez volt a mi listánk, és ti milyen címekre pörögtetek rá a legjobban a jövő évi kínálatból?

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)