Hirdetés

2022 legjobban várt játékai 3. rész - Öngyilkos Osztagtól a Warhammerig

|

Cikksorozatunk befejező részében további tíz kiemelt, jövőre érkező alkotást mutatunk be. DC- és Warhammer-rajongók előnyben!

Hirdetés

The Outlast Trials

Kiadó: Red Barrels
Fejlesztő: Red Barrels
Platform: PC
Megjelenés: 2022

A Red Barrels kooperatív túlélőhorrorja a hidegháború idején fog játszódni, egy jól eldugott laborba elzárt tesztalanyokat alakíthatunk, akiknek mindenféle fizikai és mentális kihívásokkal kell megbirkóznia az életben maradás reményében. Egyszerre legfeljebb négyen vághatunk bele (persze akár egyedül is játszható), de a feladatok így sem lesznek könnyebbek vagy kevésbé durvák. Az Outlast sorozat korábbi részeiben sem rózsaszín szobában teázgattunk, a készítők ezúttal is horrorisztikus pillanatokat, emlékezetes ellenfeleket, kifacsart valóságot és persze rengeteg erőszakot ígérnek.

Tiny Tina's Wonderlands

Kiadó: 2K Games
Fejlesztő: Gearbox Software
Platform: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S
Megjelenés: 2022. március 25.

Rendkívül ötletes módon bővíti a Gearbox a régóta futó Borderlands franchise-t: a címbéli Tiny Tina által kalandmesterként felügyelt szerepjátékos partiba oltja a megszokott loot shooter formulát fantasykörnyezettel, varázslatokkal és eddig nem látott ellenfelekkel (köztük csontvázakkal, két lábon járó gombákkal és sárkányokkal) felrázó alkotás keretét. Egyedül is játszhatjuk, de alapvetően kooperatív élménynek szánják, ezért ajánlott baráti társaságban hajszolni a hírnevet és a zsákmányt.

Hirdetés

Total War: Warhammer III

Kiadó: SEGA
Fejlesztő: Creative Assembly
Platform: PC
Megjelenés: 2022. február 17.

Ezzel a résszel lezárul a Creative Assembly eposzi léptékű Warhammer trilógiája. A harmadik felvonás négy káoszisten (Khorne, Tzeentch, Nurgle és Slaanesh) hordáit zúdítja rá a világra, akikkel szemben két nagyhatalom, a cári Oroszországról mintázott Kislev és a Kína megfelelőjeként értelmezhető Grand Chatay seregei vonulnak fel. Minden korábbi Total War játékhoz hasonlóan most is valós időben zajlanak az ütközetek, míg a stratégiai jelentőségű döntéseket körökre osztott rendszerben hozzuk meg.

Two Point Campus

Kiadó: Sega
Fejlesztő: Two Point Studios
Platform: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S
Megjelenés: 2022

A Two Point Campus a Two Point Hospitallal megkezdett franchise második játéka, amiben már nem egy egészségügyi, hanem egy felsőoktatási intézmény igazgatását bízzák ránk, vagyis egy hatalmas adag humorral és fantáziadús megoldásokkal nyakon öntve menedzselhetünk egy egyetemet. Bár álmaink sulijának megalkotása és fenntartása kihívást jelentő feladat (amibe beletartozik a személyzet kezelése, a tanfolyamok szervezése és a diákok kordában tartása is), azonban remek képet kaphatunk általa az oktatás nehézségeiről, és közben jól is szórakozhatunk. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Warhammer 40,000: Darktide

Kiadó: Fatshark
Fejlesztő: Fatshark
Platform: PC, Xbox Series X|S
Megjelenés: 2022

Viszonylag ritka, hogy egy kooperatív multiplayer játékot épkézláb történetként is eladható narratív keretbe foglaljanak, ezért is örömteli Dan Abbnett (számos Warhammer 40,000 regény szerzője) részvétele a fejlesztésben. Atoma Prime egyik kontinensméretű városában, Tertiumban kezdünk rehabilitált elítéltként, aki az Inkvizíció megbízásából életveszélyes küldetések során parancsol megálljt a Káosz erőinek. A közelharcot lövöldözéssel vegyítő küzdelmekben három társunk segítségére számíthatunk.

Ti miket vártok leginkább a 2022-es felhozatalból?

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)