Hirdetés

2022 legjobban várt játékai 3. rész - Öngyilkos Osztagtól a Warhammerig

|

Cikksorozatunk befejező részében további tíz kiemelt, jövőre érkező alkotást mutatunk be. DC- és Warhammer-rajongók előnyben!

Hirdetés

2022-ben számos különleges videojátékra számítunk, amikről azt feltételezzük, hogy nem okoznak majd akkora csalódást, mint ahogyan idén tette azt a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, noha a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-nél erősen rezeg a léc. Első cikkünkben olyan sikervárományos címeket vonultattunk fel, mint a Dead Space, az Elden Ring és a God of War Ragnarök, a második részben pedig helyet kapott többek között a Horizon Forbidden West, a Marvel's Midnight Suns és a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl is. 

Összeállításunk lezáró felvonásába szintén olyan címeket válogattunk be, amikben valamilyen okból van potenciál. Mennyi mindent ki lehet például abból hozni, hogy az Öngyilkos Osztagnak az Igazság Ligáját kell legyűrnie? Mit tud villantani a Nintendo Link körberajongott kalandjának a folytatásával? Mennyit sikerül fejlődnie a The Outer Worlds-nek az elsőhöz képest? Tud működni egy Gollamra fókuszáló játék vagy csúfos kudarc lesz belőle?

Hirdetés

Ezekre a válaszokra csak 2022-ben kapunk majd válaszokat, addig viszont van idő átfutni a kívánságlistánk harmadik fejezetét.

2022 legjobban várt játékai 3. rész: 

Suicide Squad: Kill the Justice League

Kiadó: Warner Bros. Interactive Entertainment
Fejlesztő: Rocksteady Studios
Platform: PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S
Megjelenés: 2022

Négy, minden hájjal megkent szuperbűnöző és alkalmi antihős (Captain Boomerang, Deadshot, Harley Quinn és King Shark) azt a feladatot kapja, hogy valamiképp akadályozza meg az Igazság Ligája minden tagját - köztük Supermant is - sikeres agymosásnak alávető Brainiac ördögi tervét. Egyértelműen öngyilkos küldetés, de ha ellenkeznek, vagy szökni próbálnak, a koponyájukba épített apró robbanószerkezet végez velük. Kooperatív módban és egyedül (ilyenkor a többi karaktert az MI vezérli) is játszható.

Test Drive Unlimited Solar Crown

Kiadó: Nacon
Fejlesztő: KT Racing
Platform: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S
Megjelenés: 2022. szeptember 22.

A WRC-játékok és a V-Rally 4 fejlesztőcsapata - a korábbi két Test Drive fejlesztésében is részt vevő munkatársakkal kiegészülve - szállítja a széria következő részét, amely ígéreteik szerint megpróbálja majd visszahozni a klasszikus játékok esszenciáját a stúdió saját grafikus motorjára, a KT Engine-re épülve. A Test Drive Unlimited Solar Crown játékmenetében egy nyílt világban élhetjük majd luxus életünket drága - többek között Ferrari, Lamborghini, Porsche, Koenigsegg, Dodge és Bugatti - sportkocsikat hajtva. Versenyezhetünk, felfedezhetünk és lóghatunk a haverokkal, sőt akár kaszinózhatunk is. 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Kiadó: Nintendo
Fejlesztő: Nintendo EPD
Platform: Nintendo Switch
Megjelenés: 2022

Négy évvel ezelőtt a Nintendo példát mutatott a világ játékfejlesztőinek, hogy miként is kellene megtervezniük a jellemzően monoton tennivalókkal telezsúfolt open world játékokat, és hogy milyen szenzációs élményt nyújt, amikor az alaposan átgondolt, végletekig csiszolt mechanikák tökéletes szinergiát alkotva dolgoznak együtt ahelyett, hogy egymás útjába állnának. Minderre a varázslatos körítés, a mesés hangulat és a magával ragadó sztori tette fel a koronát. A folytatástól sem várunk kevesebbet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


The Lord of the Rings: Gollum

Kiadó: Daedalic Entertainment/Nacon
Fejlesztő: Daedalic Entertainment
Platform: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S
Megjelenés: 2022

A The Lord of the Rings: Gollum egy történetközpontú, lopakodásra kihegyezett akció-kalandjáték a point & click típusú kalandjátékairól elhíresült Daedalic Entertainment fejlesztésében, amely A Gyűrűk Ura világában játszódik. Az eredeti sztorihoz hű maradó alkotás játékmenete során visszatérünk Középföldére és jobban is megismerhetjük majd, hogyan rontotta meg Szméagolt az Egy Gyűrű, ebből adódóan pedig a karakter kettős személyisége is fontos szerepet kap, a döntéseknél például számítani fog, hogy kedvesebbek vagy gonoszabbak leszünk. 

The Outer Worlds 2

Kiadó: Xbox Game Studios
Fejlesztő: Obsidian Entertainment
Platform: PC, Xbox Series X|S
Megjelenés: 2022 (?)

A listán lévők közül talán ennél van a legkevesebb esély arra, hogy jövőre megkapjuk, de nem hagyhattuk ki a nem hivatalos Falloutnak beillő The Outer Worlds folytatását, mivel az "űrbéli New Vegas" igencsak közel áll a szívünkhöz. Az Obsidian őrült hangulatú, sci-fi FPS-szerepjátéka piszkosul szórakoztató volt pazar dialógusokkal és humorral, meglepően jó harcrendszerrel és sokféle játékstílus támogatásával, nem várunk kevesebbet a második résztől sem, amely immáron a Microsoft teljes támogatásával válhat még nagyobbá, hosszabbá és minőségibbé. 

A cikk még nem ért véget, további címekért lapozz a második oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)