Hirdetés

2023-ban ezeket a játékokat hozza a THQ Nordic

|

Videóban gyűjtötte össze jövőre érkező játékait az Embracer Grouphoz tartozó kiadó. Ráadásul ezek csak azok, amelyek létezéséről már a nyilvánosság is értesült.

Hirdetés

Vitathatatlanul óriási szerepe van ebben a pandémia következtében elszenvedett halasztásoknak is, ám egyre inkább úgy fest, hogy a 2023-as év játékkínálata jócskán felül fogja múlni az ideit és a tavalyit is, sőt talán még az sem elképzelhetetlen, hogy minden idők egyik legjobbjaként gondolunk majd vissza rá. Mi egy három felvonásos cikksorozatban szedtük össze az általunk legjobban várt címeket (2023 legjobban várt játékai 1. rész, 2023 legjobban várt játékai 2. rész, 2023 legjobban várt játékai 3. rész), de az abban foglaltakon túl is számos további alkotás fut majd be az előttünk álló 12 hónapban.

Feltéve persze, hogy nem érvényesül a dominó-elv és tologatják majd egyre tovább és tovább a premierdátumokat azok a kiadók, amelyek attól tartanak, hogy a nagyobb nevek elszívják az általuk gondozott alkotások elől a levegőt.

Hirdetés

Potenciálisan erre a sorsra juthat akár több is a THQ Nordic már bejelentett, 2023-ra datált játékai közül, mivel egyedül a SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake kapott eddig egy elég közeli megjelenési dátumot, január 31-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre. Ugyanakkor legalább 9 másik játék van még a csőben.

Ha minden terv szerint alakul, jövőre feltámad az Alone in the Dark, a Jagged Alliance 3 képében végre méltó folytatást kap a legendás taktikai játéksorozat, remake formájában visszatér a Gothic, és Ulukainak másodjára is meg kell mentenie Adelphát az Outcast 2: A New Beginningben. De jut pár finom falat a stratégiai játékok kedvelőinek is, a Tempest Rising a Command & Conquer szellemiségét fogja megidézni, míg a SpellFoce: Conquest of Eo 4x-es tálalásban viszi tovább a népszerű sorozatot. Emellett kapunk még pankrációt (AEW: Fight Forever), felfedezést, építkezést és kereskedést idegen planétákon (Space for Sale), valamint a gravitációval dacoló versenypályákat építhetünk, amelyeken aztán tövig taposhatjuk a gázt (Wreckreation).

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ti melyiket várjátok a THQ Nordic 2023-as újdonságai közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)