Hirdetés

Az 5 legkeményebb 2048 feldolgozás

|

Tudtuk, hogy nagy siker lesz a Gabriele Cirulli logikai játéka, de arra még mi sem számítottunk, hogy ilyen gyorsan érkeznek majd a 2048 klónok. Igen, még egy Flappy Bird feldolgozás is.

Hirdetés

A böngészős játékok új királya a 2048 - ezt írtam le nem is olyan régen, és még most is tartom magam hozzá, hogy a mindössze 19 éves olasz webfejlesztő logikai játéka zseniális alkotás, amely azonnal függővé tesz mindenkit.

Természetesen nem kellett sokat várni, máris érkeztek az első feldolgozások, viccesebb és komolyabb formában (legálisan, mivel a fejlesztő engedélyezte), lehet választani újabb időgyilkos játékformát a 2048 puzzle mintájára. Toplistánk az 5 legemlékezetesebb darabot mutatja fel, de egy kis kutakodással számtalan verzió található még (például politikai színezetű is, de ennek megítélésébe nem mennénk bele). 

5. DOGE2048 

A Shiba Inu kutyaőrület nem maradhat abba, muszáj so ügyesnek lenni, hogy much öröm járja át az embert.

4. A Numberwang együttható

Az alábbi vetélkedő ihlette játék, aminek van értelme, hiszen számok. Egyébként That Mitchell and Webb Look című BBC műsor szkeccséből indult őrületről van szó, és nincs értelme. Vagy mégis? Hiszen számok.

3. Flappy 2048

Nyilván nem lehetett kihagyni, hogy egy kis Flappy Bird életérzés csússzon ide, de annyira vicces ötlet, hogy megérdemli a helyét a toplistán. A gyűlölködők persze ezt is gyűlölni fogják.

2. Az 9007199254740992

Itt minden pontosan ugyanaz, csak növelték a tétet és a játékidőt, vagyis 2048 helyett 9007199254740992 a cél, és 8x8-as négyzetben kell tologatni a számokat.

1. 2048 3D

Ez az egyik legérdekesebb továbbgondolt verzió, ahol már térben is variálhatunk, ugyanis a 3x3-as mezőből három is van egymás mellett, és a Q, valamint az E billentyűvel áthúzhatjuk a számokat a szomszédos négyzetbe. Kemény kihívás lesz...

 

Ennyi fért bele most a 2048 variációkból. Na jó, a hülyéknek szánt verzió is vicces, de azért ez mégsem lehet toplistás. Ha ti is találtok nagyon érdekes vagy humoros verziót, mindenképpen osszátok meg kommentben a 2048 táborral, valami azt súgja, hogy lesz itt még pár egészen extrém ötlet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)