Hirdetés

Ünnepeld a PlayStation szülinapját retro cuccokkal!

|

Hogy is lehetne méltóbb módon ünnepelni a PlayStation 20. születésnapját, minthogy összeöltözünk kedvenc masinánkkal. Kabátok, táskák, minden ami kellhet.

Hirdetés

A PlayStation nemrég ünnepelte 20. születésnapját, amelyet a vállalat hatalmas bulival és egy évfordulós, egyedi konzollal ünnepelt. A konzolt persze nem visszük ki az utcára, de hát akkor hogyan tudassuk a járókelőkkel, hogy mekkora rajongók vagyunk?

Ha az ember gamer kiegészítők után kutat a neten, előbb-utóbb (de inkább előbb) ráakad majd az Insert Coin oldalára, ahol tucatjával állnak a legmenőbb pólók, pulcsik és egyéb kiegészítők. A srácok most a PlayStationnel együttműködésben piacra dobtak néhány eszméletlenül menő cuccot, és most még van esély arra, hogy nem fogyott el mind.

A „Player" dzseki 84 dollárba, a „First Person Shooter" trikó 77 dollárba, míg az eredeti PlayStation táska 63 dollárba kerül, ez utóbbit azonban máris elkapkodták. Ha évfordulós kiegészítőket szeretnétek, látogassátok meg az Insert Coin oldalát, ha pedig magát a 20. évfordulós PlayStationt tennétek fel a polcra, akkor csekkoljátok le az előfizetői akciónkat, hiszen az előfizetők között garantáltan gazdára talál egy ilyen csoda.

Nektek hogy tetszenek a cuccok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)