Hirdetés

A 20th Century Fox is támogatja az indie fejlesztőket

|

Legalábbis játékfejlesztői és kiadói divízióján keresztül.

Hirdetés

A FoxNext Games most nem éppen a játékosok szíve csücske a mobilokra bejelentett Alien: Blackout miatt, de azért ne temessük még a 20th Century Fox videojátékos divízióját, elvégre egyrészt más Alien tartalmakkal is készülnek idén, másrészt a legújabb hírek szerint felkarolják a független fejlesztőket is. 

Hirdetés

A FoxNext Games bejelentette, hogy létrehoz egy támogatói alapot az indie csapatok számra, amellyel forrást biztosít a fejlesztésekhez, átvállalja a kreatív kockázatot a független alkotóktól és segíte, hogy minél szélesebb körben megismerjék a műveiket. A legelső projekt, aminél mecénáskodik, az az Altered Matter által készített Etherborn, egy különleges grafikájú puzzle-platformer.

Jelenleg az Etherborn az egyetlen projekt, aminek a támogatását bejelentették, de az év folyamán további címek is bekerülnek a programba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)