Hirdetés

[Vége] Late Night Live Aréna - kérdezzetek!

|

Mindössze néhány óra csupán, és kezdetét veszi 2014 második LNL Arénája. A fanfárokat képzeljétek ide.

Hirdetés

A szokott időben, vagyis az este kilencet és az éjfélt jelző harangszó között ismét megszállja a képernyőt a GameStar háromfős közönségszórakoztató különítménye, hogy őszintén, ködösítés nélkül válaszoljanak kérdéseitekre (mert ugye lesznek?)

Előfordulhat, hogy Nightwolf, RG és EndreMan - szigorúan bicepszméret szerinti felsorolásban - társaságában illusztris (értsd: GameStar-közeli) vendégek is felbukkanhatnak, de ha ők nem, akkor majd HP gondoskodik a jó hangulatról, vagy Paca.

Tessenek hát kommentben kérdezni igen tisztelt hölgyek és urak, akár itt, akár az élő stream alatt. Aki pedig korábban nem látta, most nyugodtan visszanézheti az első Late Night Live Arénát azóta, hogy Pestről Budára tettük át székhelyünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)