Hirdetés

[Vége] GameStar Aréna Live - PlayStation 4 bejelentés

|

Kövesd velünk élőben a Sony következő generációs konzoljának bejelentését, kérdezd a GameStar szerkesztőit!

Hirdetés

Magyar idő szerint éjféltől veszi kezdetét a PlayStation jövőjét leleplező sajtótájékoztató, amit élőben nézhettek meg velünk együtt. Majdnem biztos, hogy a PlayStation 4 áll a Sony hetek óta tartó hírverésének központjában, de az is kisebbfajta taktikai atomcsapással érne fel, ha a gyengélkedő PS Vita, netán okostévék miatt vonnánk meg magunktól önként az alvás örömét.



Szerkesztőségünk egy órával az izgalmasnak ígérkező bejelentés kezdete előtt összeül a stúdióban, és egy rendkívüli GameStar Aréna Live keretében megkezdi az esélylatolgatást. A hardver lehetséges felépítésétől kezdve a várható játékokon át az extra szolgáltatásokig minden szóba kerül majd. Kérdezzetek bátran, és szóljatok hozzá ti is a műsorhoz. Roppant kíváncsian várjuk, hogy mindaz, amit tudni lehet a PS4-ről (s ha már itt tartunk, az új Xbox-ról) igaznak bizonyul-e.



A sajtótájékoztatón elhangzottakat (és látottakat) élőben fordítjuk az angolul nem, vagy kevéssé értők számára, illetve kommentáljuk. Kérdezni is lehet itt a hozzászólások között, illetve a Facebookot is figyeljük. Aki késve csatlakozik be, folyamatosan frissülő liveblogunk segítségével érheti utol a többieket, az eseményről lemaradók pedig majd olvassák el összefoglalónkat másnap reggel.

Az adást az Aréna Live aloldalán keresztül tudjátok figyelemmel kísérni, akár okostelefonról, vagy táblagépről is.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)