Hirdetés

24 karátos PlayStation 5-öt lehetett nyerni az NBA 2K22-vel

|

A leendő tulajdonos egy igazán egyedi és méregdrága konzol birtokosa lesz.

Hirdetés

A 2K sorozata tulajdonképpen egyeduralkodó az NBA-játékok piacán, nem meglepő, hogy a héten megjelent új rész is nagy népszerűségnek örvend. A rajtot a hivatalos Twitter oldal egy nem mindennapi nyereményjátékkal koronázta meg, amiben az arra jogosultak egy 24 karátos arannyal beborított PlayStation 5-öt nyerhettek.

Sokan már annak is örülnének, ha egy teljesen átlagos PlayStation 5-öt sikerülne beszerezniük, miközben egy szerencsés amerikai egy közel 3 millió forint (10,000 dollár) értékű konzolnak lesz a büszke tulajdonosa.

Hirdetés

Ne szomorkodjatok, hogy csak most látjátok a posztot, ugyanis csak az Egyesült Államok államainak lakói nevezhettek, így mi magyarok ki is pontozódtunk a versenyből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azonban nem a konzol az egyetlen nagyon értékes relikvia, amit a 2K kisorsol a játék keretén belül. A 3 milliós PS5-ön túl gazdára talál még egy köteg NBA 2K22, játékbeli valuta, különleges kiadások és még mezeket is elosztogatnak majd, amiket nem kisebb játékosok írtak alá, mint Shaquille O'Neal vagy épp Kobe Bryant.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)