Hirdetés

25. évfordulós kiadást kap a Gran Turismo 7

|

A bejelentéssel párhuzamosan az is kiderült, hogy mi jár az előrendelőknek.

Hirdetés

Eredetileg idén állt volna rajthoz a Polyphony Digital autóversenyzős játéka, ám a pandémia felborította a fejlesztés ütemtervét, minek következtében jövőre csúszott a Gran Turismo 7. Ezáltal viszont a következő esztendőt kimondottan élvezni fogják a PS-tulajok, hiszen kis túlzással egymás sarkát taposva özönlenek majd a teljesen vagy csak átmenetileg exkluzív címek.

Mellesleg a késlekedés - éppúgy, mint a Halo Infinite esetében - azzal járt, hogy a premier egybeesik egy fontos jubileummal, jelesül a franchise születésének 25. évfordulójával.

Hirdetés

Ebből az apropóból bejelentették a Gran Turismo 25th Anniversary Editiont, amit már most elő lehet rendelni. Aki így tesz, annak a megelőlegezett bizalmát a következőkkel jutalmazzák: 100 000 kredit, egy Toyota Castrol TOM'S Supra, egy Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth) és egy Porsche 917K Living Legend.

Természetesen azok sem távoznak üres kézzel a pénztártól, akik később vásárolnák meg a 25th Anniversary Edition limitált dobozos kiadását. Ők egy fémtokkal, a PS5-ös verzió lemezes és a PS4-es verzió digitális kópiájával, 1 100 000 kredittel, egy Toyota GR Yarisszal (mely országspecifikus festést kap), 30 gyártó / partner avatárral, a The Music of Gran Turismo hivatalos soundtrackkel, egy Toyota Castrol TOM'S Suprával, egy Mazda RX-VISION GT3 Concepttel (Stealth) és egy Porsche 917K Living Legenddel lesznek gazdagabbak.

Akit nem vonzanak a kézzelfogható extrák, annak a 25th Anniversary Digital Deluxe Editionön érdemes elgondolkodnia. Ez utóbbi Dual PS4 + PS5 Entitlementtel jár (értsd: mindkét verziót megkapod digitálisan). A csomag részét képezi még 1 600 000 kredit, egy Toyota GR Yaris (országspecifikus festéssel), 30 gyártó / partner avatars, a The Music of Gran Turismo hivatalos soundtrack, egy Toyota Castrol TOM'S Supra, egy Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth), valamint egy Porsche 917K Living Legend.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Gran Turismo 7 PlayStation 5 mellett végül PlayStation 4-re is megjelenik 2022. március 4-én. Az utóbbi változatról az új generációs kiadásra 10 dolláros költséggel lehet majd frissíteni. Ez pont annyi, mint a két verzió ára közötti különbség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)