Hirdetés

250 milliárd eurós veszteséget okoz éves szinten a kalózkodás

|

Az Európai Parlament belső piaci bizottság tanulmánya szerint évi 250 milliárd eurós kárt okoznak az EU-nak a szellemi tulajdont érintő visszaélések. Megoldást is keresnek.

Hirdetés

A jelentés szerint a helyzet kezeléséhez jobban össze kellene hangolni a jogvédelmet és a hatósági eljárásokat érintő szabályozásokat, egyúttal egyszerűsíteni kellene a hatósági adminisztrációs rendszeren, és fokozni az információcserét a jogtulajdonosokkal.



Olyan javaslat is született, amely az egyszerűsített hatósági eljárást a tagállamokra nézve kötelezővé tenné, és ilyenformán egységesítené a vonatkozó intézkedések menetét. Mit jelent ez és hova vezethet? Kiderül a Computerworld cikkéből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)