Hirdetés

26 év kellett ahhoz, hogy új résszel bővüljön a Battletoads széria

|

A Rare hírhedten nehéz platformer és beat 'em up keveréke egy reboot formájában tér vissza heteken belül.

Hirdetés

Két éve már annak, hogy az E3 2018 alatt a Microsoft leleplezte, egy külsős csapat, a Dlala Studios a Rare-rel együttműködve dolgozik a Battletoads rebootján. Pimple, Zitz és Rash hátrahagyva a pixelben gazdag hajdani környezetet, a kései '90-es évek animációs sorozatainak stílusában elevenedik meg képernyőnkön. Természetesen a sokak rémálmaiban visszatérő versenyzős szekciók sem maradnak ki a játékból, ám ezúttal új nézőpontból élhetjük át azokat.

Hirdetés

A háromfős lokális kooperatív móddal felvértezett Battletoads augusztus 20-án jelenik meg PC-re (választhatunk a steames és a Windows 10-es verzió közül), valamint Xbox One-ra, és szokás szerint már a premier pillanatában megtaláljuk az Xbox Game Pass kínálatában, ahogy minden más Microsoft gondozta játékot.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)