Hirdetés

27 év után remake készül a Chaos: The Battle of Wizards-ból

|

Julian Gollop, az eredeti X-COM készítője hosszú idő után visszanyúl klasszikusához.

Hirdetés

Talán a legtöbben még nem is éltünk akkor, amikor 1985-ben megjelent a Chaos: The Battle of Wizards című játék, ZX Spectrum gépekre.

Az eredeti X-COM társkészítője és a Chaos kiötlője, Julian Gollop Twitter-en jelentette be a napokban, hogy belekezdett a játék folytatásába. A remake PC-re, Mac-re és iOS-re fog érkezni, hogy mikor, arról nincs információ.

Az új Chaos 3D-ben fog tündökölni, a Unity engine által meghajtva, és az elődhöz hű játékmechanizmusokat vonultat majd fel, persze új trükkökkel kiegészítve azokat.

Itt egy kis játékmenet az eredeti Chaos-ból:

Gollop készítette az eredeti X-COM: UFO Defense-t, ami a nem rég megjelent XCOM: Enemy Unknown szellemi elődjének tekinthető. Habár a remake munkálataiban Gollop nem vett részt, de remekül sikerült a játék, úgyhogy remélhetőleg ezzel sem lesz gond, főleg így, hogy ő kapta meg a fejlesztést. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)