Hirdetés

27. GS Live felvételről - GigaByte OC verseny és tuning hegyek...

|

A mai hardveres adásból rengeteget megtudtunk a tuningolásról, illetve arról, mazur szeret-e erkélyről erkélyre ugrálni...

Hirdetés

A lényeg persze a május 28-án megrendezésre kerülő második magyar GigaByte OC verseny volt.

A tavalyi nyertesek, Szatesz és Zé Mester meséltek élményeikről, arról, hogyan kezdtek tuningolni, miközben régi barátunk, GigaByte Ákos tanúbizonyságát tette annak, hogy ismeri a portékákat, amelyekkel dolgozik. Elhangzottak ajánlatok, mit érdemes, venni, mit nem - hogy érdemes tuningolni, hogyan nem - akit az ilyesmi érdekel, ne hagyja ki.

A hardvertornában ma Matteot Zimi és PG helyettesítette, míg Malachit és mazur a W.E.T. nevű játékkal játszva filozofált azon, mekkora kár, hogy nem jött meg a Lost Planet 2 időben - megjegyzem amikor ezt írom, addigra már ideért..

GS Live 27. adás tőlünk, nektek, szeretettel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)