Hirdetés

2K Games - két csomagban támadnak a legjobb címek

|

Megint itt az idő, hogy a 2K játékaival zárkózzunk fel - az utóbbi évek hat legjobb játékát választotta ketté a kiadó, hogy azokat két csábító pakkban hozza el nekünk.

Hirdetés

Az információ viszont nem a 2K-től, hanem a US PlayStation Blogtól származik, ami több kérdést is felvet, és mindjárt visszaveti egy kicsit a lelkesedésünket.

Csupán három dolog biztos: a csomagok megjelennek, az Egyesült Államokban biztosan kapni lehet majd őket, és biztos, hogy PlayStation 3-on futtathatóak lesznek. Na de legyünk inkább optimisták, mégiscsak jobb lesz így mindenkinek.

A PS Blog az új megjelenések között listázta a 2K Essentials Collection és 2K Power Pack Collection csomagokat, amik dobozosan kerülnek forgalomba a hét folyamán. Az Essentials az első BioShockot, a Borderlandst és az XCOM: Enemy Unknownt tartalmazza, míg a Power Packbe a The Darkness II-t, a BioShock 2-t és a Mafia II-t rakták.
 

 

A csomagok ára az Amazon listája szerint egyenként 29,99 dollár lesz, de mint fent írtuk, nem tudjuk, hogy Európában megjelennek-e, ahogy azt is csak az Amazonon olvashattuk, hogy a PlayStation 3-as mellett az Xbox 360-as kiadás is jöhet. Várjuk a 2K hivatalos bejelentését, addig vágyunk rájuk egy kicsit, mert ha valóban egy újonnan megjelenő játék áráért kapunk hat díjnyertes alkotást, arra azért érdemes rákapni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)