Hirdetés

2K és Bethesda csomag - ezekkel pótolhatod a lemaradást

|

A két kiadó két új csomagot hoz forgalomba hamarosan, melyekben az egyik játék a Bethesda, a másik a 2K gondozásában jelent meg. És mindegyik Év játéka díjazott.

Hirdetés

Gondoltuk, hogy ha valaha két olyan kiadó, mint Bethesda és a 2K Games összeáll abból valami ütős fog születni. Mostanáig kellett várni erre.

Február 11-étől két új bundle közül választhatnak az észak-amerikai játékosok (európai megjelenésről egyelőre nincs hír), darabját 29,99 dollárért vihetik haza. Az egyik a Bioshock Infinite-et és a Skyrimet tartalmazza, a másikban a Dishonoredöt és a Borderlands 2-t találhatjuk. A célplatformokat egyelőre nem jelentették be, de az ajánlat valószínűleg csak Xbox 360-asoknak és PS3-asoknak szól.

Nemrégen a 2K egyébként összecsomagolt már néhány ütős címet, akkor is két csomagot dobott piacra: az egyikbe a Borderlands, a Bioshock és az XCOM: Enemy Unknown, a másikban pedig a The Darkness 2, a Bioshock 2 és a Mafia 2 került.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)