Hirdetés

2K Games - Marad a kemény védelem

|

Bizonyára emlékeznek még a Bioshock vásárlói a védelemből fakadó netes aktiválással járó kellemetlen hercehurcára.

Hirdetés

Lehet, hogy nem fogtok mindannyian örülni a hírnek, de a Take 2/2K Games a jövőben is hasonló, még ha nem is ugyanilyen módon szándékozik megvédeni az általa kiadott produktumokat. Mindezt Martin Slater, a 2K Boston/2K Australia (a korábbi Irrational Games) munkatársa árulta el.
13 napig tartott az általuk alkalmazott védelem feltörése/megkerülése, s ez elegendő volt ahhoz, hogy a pc-s, s még inkább a konzolos eladások az egekbe szökjenek.
Mivel a Bioshock multiplatform fejlesztés, ezért létfontosságú volt, hogy ne legyen elérhető működő pc-s verzió illegális módon a konzolos premier előtt, vagy annak időpontjában, mivel az Slater szerint ártott volna az eladásoknak.
Sajnálatos tény, hogy a warezolók miatt a becsületes vásárlókat éri kellemetlenség, de ez az élet minden színterén így zajlik. Elegendő a BKV esetére gondolni, ahol a fizetni lusta utastársak miatt járnak pórul a becsületes emberek.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)