Hirdetés

NBA 2K20 - kiderült a megjelenési dátum?

|

A Redditen előkerült egy fénykép, amin egy igen sokatmondó marketing anyag látható az NBA 2K-sorozat következő részét illetően.

Hirdetés

Már tényleg nagyon közel van az idei E3-on, úgyhogy természetesen számíthatunk rá, hogy egyre több kiszivárgó titok és pletyka jön szembe a rendezvényt megelőző hetekben. A legújabb értesülés szerint a Reddit egyik felhasználója állítása szerint kiderítette, hogy mikor fog megjelenni az NBA 2K20.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt került fel a sorozat különbejáratú subredditjére az a kép, amely a játék reklámtábláját mutatja, rajta a megjelenési dátummal, illetve a következő borító sztárjátékosával, aki nem más, mint Dwyane Wade:

Potential 2K20 Legend Edition Leaked from r/NBA2k

Wade később maga is megosztotta a képet, viszont a tweet azóta már eltűnt, ami azt jelenti, hogy valószínűleg ezeket az információkat még nem akarták a publikum elé tárni. A tábla szerint a játék megjelenése idén szeptember 6-án várható PC, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch platformokon és bár viszonylag meggyőzőnek tűnnek a bizonyítékok, azért a biztonság kedvéért még senki ne élje bele magát, amíg nem érkezik meg a hivatalos bejelentés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)