Hirdetés

Evolve - ilyen lesz a Medic

|

A túlélő shooter 4 karaktere közül eddig csak hármat ismertünk, most azonban lehull a lepel a negyedikről is. Íme a Medic, a csapat egyetlen csaj tagja.

Hirdetés

Az Evolve legnagyobb erőssége a csapatjátékban rejlik. Nem négy izomagyú halálosztó szórja majd az acélhüvelyeket, sőt, mindössze egy karakter elsődleges szerepe lesz az irtás: a többiek leginkább támogatók, de mindegyiküknek nagy szerep jut a harcban.

Val az egyetlen játszható női karakter, ő tölti be a felcser szerepét. Elsődleges fegyvere a Medgun, mellyel képes társait gyógyítani a harcban. Valahogy úgy kell elképzelni, mint a Team Fortress 2 dokijának elsődleges szerszámát. Emellett kap egy Anti-Material Rifle-t, amellyel megjelölheti a szörnyek gyenge pontjait. Amennyiben a többiek az általa megjelölt részt találják el, az ellenség nagyobb sebzést szenved.
 

A Trapperhez hasonlóan neki is lesz majd nyugtatólövedékkel felszerelt puskája, amellyel lelassíthatja és megjelölheti a bolygó vadállatait. Legfontosabb képessége valószínűleg a Healing Burst lesz, amellyel képes maga körül mindenkit hirtelen gyógyítani.
 

A csapat medic-jének nem lesz egyszerű dolga, hiszen folyamatosan váltogatnia kell majd a sebzést növelő fegyver és a gyógyítás között, de csak szorgos ember lehet healer, ezt már megszokhattuk.

A képekért köszönet a Game Informernek!

Nektek melyik kaszt tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)