Hirdetés

Feltörték a 2K közösségi oldalait, nem örülhettek a kitett posztoknak

|

Van miért haragudni a 2K-ra, de egyesek úgy érezték, az a legjobb módszer, ha trágár üzeneteket posztolnak a cég nevében, miután feltörték a közösségi oldalakat. Nem elegáns.

Hirdetés

A hackertámadások nem ismeretlenek a videojátékok világában, jócskán akadnak a nagyközönség soraiban is olyan programozói vénával megáldott személyek, akik nem feltétlen a legjobb cél érdekében használjak fel tehetségüket. A 2K Games és az általa kiadott játékok közösségi felületeit támadta most be valaki, és elszabadult a PR katasztrófa.

Hirdetés

A többek között az NBA2K, a WWE és a Borderlands játékokat kiadó cég Twittter és Facebook oldalán is feltűntek olyan posztok, melyek szemmel láthatólag nem illenek bele az eddigi bejegyzések sorába:

A kielégületlen hacker nem túl kreatív posztjaival elárasztotta a kiadó és a játékok oldalait, az alpári, de alapvetően ártatlan posztok mellett rasszista megjegyzéseket is közzétett. A problémát mostanra úgy tűnik sikerült megoldani, ahogy arról egy posztban is beszámol a stúdió:

Igen furcsa, hogy hogyan sikerülhetett egyszerre feltörni szinte az összes 2K Games közösségi oldalt, szinte biztos, hogy nem olvasták ezt a cikket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)