Hirdetés

Ismét NFL játékokat fog készíteni a 2K Games

|

2021-ben érkezik majd az első új rész, amit nem a Madden-széria kihívójának szánnak.

Hirdetés

Örülhetnek az amerikai foci rajongói, mivel jövőre már nem kell kizárólag az EA Sports-féle Madden NFL szériával beérniük. A 2K Games ugyanis bejelentette, hogy sportrészlegük, a 2K Sports egy több évre szóló szerződést kötött, melynek értelmében folyamatosan érkeznek majd saját, nem szimulátornak minősülő NFL játékaik. 

Hirdetés

A kulcsfontosságú momentum pedig itt tényleg az, hogy a Madden NFL-lel szemben itt nem a sportág realisztikus szimulációján lesz a hangsúly. Egyelőre nem osztottak meg velünk további részleteket, de a kijelentés alapján biztosnak tűnik, hogy valamiféle arcade-élményt kapunk majd, ahol a pörgős játékmenet kerül a fókuszba a realisztikus megvalósítás helyett - ha emlékeztek rá, akkor az NFL Blitz volt valami ilyesmi.

Egyelőre még azt sem tudjuk, hogy milyen platformokat céloznak meg az új játékokkal (esetleg a PC és a konzolok mellett felmerülnek-e a mobilok is), viszont már nem húzhatják sokáig a részletek leleplezését, ugyanis az első 2K Sports gondozásában érkező új NFL játék a kiadó tervei szerint 2021-ben meg fog jelenni. 

Az NFL 2K széria valószínűleg nem ismeretlen a legtöbb NFL-rajongó számára, ez a sorozat 1994 és 2004 között futott, utána lőtte le a kiadó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)