Hirdetés

3 millió dollárnyi tartalmat ad teljesen ingyenesen az Epic Games

|

A 2013-ban elkaszált Infinity Blade: Dungeons összes hang és képanyagát elérhetővé tette a stúdió, így ha valakinek van kedve, most saját maga is lefejlesztheti a játékot.

Hirdetés

Az Epic Games a tegnapi Apple Special Event után jelentette be, hogy az iOS-re megjelent Infinity Blade sorozathoz tartozó összes anyagot, hangot és modelleket is elérhetővé teszik a felhasználók számára.

A különböző csomagokban összesen 7600 különálló modell és hangfájl található, amelyek a stúdió szerint 3 millió dollárt érnek, mostantól azonban teljesen ingyenesen letölthetőek az Unreal Engine oldaláról. Az Infinity Blade: Dungeonst 2013-ban kaszálták el, így ez a legjobb módja annak, hogy a soha el nem készülő folytatásba belekukkantsunk.

Minden közétett tartalom kompatibilis az Unreal Engine 4-gyel, amelyet még az év elején tett ingyenesen elérhetővé a stúdió. A közlemény szerint ezek teljesen ingyenesen használhatóak minden Unreal Engine 4-es projektben, azt azonban nem tudni, hogy átdolgozhatjuk-e a modelleket, vagy más motorral is felhasználhatjuk-e őket. Mindenesetre ez egy nemes gesztus a fejlesztők részéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)