Hirdetés

30 éves a Missile Command!

|

Ingyenes felújított játékkal, valamint filmtervekkel ünnepel az Atari.

Hirdetés

Furcsa érzés egy olyan játékról írni, amely majd' két évvel korábban született, mint jómagam, ám az Atari Missile Command című játéktermi klasszikusa pont ilyen.



Az elmúlt három évtized során számtalanszor feldolgozott alapmű egyebek mellett az Atari 2600 legsikeresebb címének birtokosa. A hidegháborús félelmeket megfogalmazó Missile Command két idegen civilizáció, a Zardon és a Krytol összecsapását dolgozta fel a kor technikai lehetőségeinek függvényében. A játékosnak hat zardoni várost kellett védelmeznie az egyne nagyobb rajokban érkező krytoli rakétáktól.
Nos, lehet örvendezni kérem, és egy füst alatt nosztalgiázni egy sort, ugyanis a jeles eseményre való tekintettel az Atari, valamint a OMGPOP felújította és ingyenesen hozzáférhetővé tette eme klasszikust. Az új Missile Command immáron kooperatív online multiplayerrel, végtelen számú egyre nehezedő pályával, a játékosok számához alkalmazkodó nehézségi szintekkel, felvehető power-up-okkal, vadiúj ellenfelekkel és jutalmakkal várja a sokat megélt veteránokat és a zöldfülű újoncokat egyaránt.



Hírünkhöz kapcsolódik, hogy az Atari elérkezettnek látja az időt arra, hogy a Missile Command szélesvásznon is megmutassa, mire képes. Hogy ezt pontosan miként képzelik, nem tudni, ám tény, hogy több hollywoodi filmstúdióval (pl. 20th Century Fox) folytatnak tárgyalásokat az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)