Hirdetés

!! 300.000 !!

|

Ezt nem hiszem el!! (dehogynem, hihi :D). Fantasztikus eseményre, az egész galaxis sorsát megváltoztató dologra került sor 2003. december 2.-án este 20:53-kor (közép-európai idő szerint. Ugyanis pont ebben az időpontban, bekövetkezett az, amire már egy ideje vártunk, lélegzetvisszafojtva, izgalommal. Újabb mérföldkő a GameStar történetében, hatalmas nagy eredménye a GameStar fórumon: megszületett a háromszázezredik (300000) hozzászólás, méghozzá a Hardver szekcióban, a topik címe: Ti4200_VS_Fx5200 & Radeon9500_Vs_Fx5600. S aki elkövette a hozzászólást nem más, mint...

..--== bonyi ==--..
Szívből gratulálunk neki, és minden fórumozónak, hogy elérhettük ezt a csodás eredményt! Most cél a 400000, illetve a csillagos ég :D!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)