Hirdetés

303 Squadron: Battle of Britain - Kickstarterre került a II. világháborús repülőszimulátor

|

Elindult az ígéretesnek tűnő 303 Squadron: Battle of Britain közösségi kalapozása, ha elég pénz összejön, akkor konzolokon is repkedhetünk majd.

Hirdetés

Repülőszimulátorból sosem elég, viszont nem sok jön mostanában. Az űrt a 303 Squadron: Battle of Britain kívánja betölteni.

Hirdetés

Elindult a lengyel Movie Games kiadó és az Atomic Jelly fejlesztőcsapat második világháborús repülőszimulátorának közösségi kalapozása. Közel 10 ezer dollárt szeretnének kérni arra, hogy megvalósulhasson a reális repülési mechanikákat és fizikát, valamint a nyitott világot ötvöző játék, amelyben a légi harcok mellett felfedezhetjük majd a RAF Northolt bázist és interakcióba léphetünk a pilótákkal, illetve személyzettel is, míg a belső nézetes módban a vasmadarunkat bütykölhetjük. A fejlesztők ígérete szerint egy mély, valós események ihlette sztoriban lesz részünk. Az alábbi trailerek ízelítőt adnak belőle: 

A 303 Squadron: Battle of Britain PC-re biztosan meg fog jelenni, de a mérföldkövek között vannak a PS4-es és Xbox One-os változatok, továbbá a VR-mód is. Az Early Access változat várhatóan márciusban kerül fel a Steamre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)