Hirdetés

A 343 Industries feje bővebben mesélt a Halo Mega Bloks projektről

|

Maga Bonnie Ross reagált most a kiszivárgott Halo Mega Bloks projekt kapcsán, és tisztázott pár dolgot.

Hirdetés

Hétfőn felbukkant egy videó egy Halo Mega Bloks játékról, amit eredetileg Xbox 360-ra készítettek a sorozat fejlesztői. A Haggar néven futó projektből végül semmi nem lett. 

A 343 Industries feje, Bonnie Ross beugrott a fórumokra és elmesélte, hogy mi is volt az, amit mi láttunk a 12 perces bemutatóban.

"Az elmúlt néhány napban előkerült egy felvétel egy kísérleti Xbox 360 projektünkről, amin évekkel ezelőtt dolgoztunk és Haggar címen futott. Azóta rengeteg biztató visszajelzést kaptunk a közösségtől. A játék egy prototípus volt, amit megmutattunk a Mega Bloks-os barátainknak, és ami az akcióra, felfedezésre, és kreativitásra épült a Halo univerzumon belül. A Haggarban voltak remek ötletek, de végül sosem jutott tovább annál a néhány bemutatópályánál, amit a videóban is láthattatok. Ez csak egyike azon hasonló projekteknek, amikkel kísérleteztünk az elmúlt években."

Ugyan a Haggar a kukában végezte, a pozitív visszajelzések akár még azt is eredményezhetik, hogy a 343 kiveszi az ötletet a fiókból. Azért reméljük, hogy valami (ha nem is Haggar-szerű) kreatív spin-offot láthatunk még a Halo világában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)