Hirdetés

3,5 millió dollárt gyűjtött a Child's Play

|

A Penny Arcade által alapított jótékonysági szervezetnek tavaly is rengetegen adakoztak.

Hirdetés

A Child's Play szervezet célja, hogy a kórházban fekvő gyerekeknek játékokat és videojátékokat biztosítson, ugyanis tudományosan bizonyított tény, hogy ez segíti a felépülést.

A 2003-ban indult kezdeményezés rengeteg támogatót szerzett, többek között a szintén sikeres Humble Indie Bundle-ök eladása esetén is részesednek a bevételből. Az indulás óta több mint 10 millió dollárt sikerült összegyűjteni, a tavalyi évvel azonban újabb rekord dőlt meg, 2011-ben ugyanis összesen 3512345 dollárt juttattak el a szervezethez a támogatók. Reméljük idén is hasonlóan sikeres évet zárnak és még több beteg gyerekhez juthat el a játék élvezete.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)