Hirdetés

35 millió Nintendo Wii 2012-re

|

A világ legnagyobb hordozható játégkép-gyártó cége, a Nintendo feltett szándéka, hogy 2012-re 35 millió Wii konzolt eladjon az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Mindezt George Harrison, a cég marketing fejese irányozta elő egy interjúban. A Nintendo továbbra is azzal próbálja tartani növekedési ütemét, hogy olyan embereket szólít meg, olyanokat csalogatnak Wii vásárlására, akik egyébként nagyon keveset, vagy még egyáltalán nem is játszottak. Harrison ezzel magyarázta, hogy öt évre előre gondolkodnak, hiszen a "casual" játékosok számára nincs szükség gyorsan frissülő hardverelemekre, hogy tartani tudják a lépést a trendinek számító jó grafikájú játékokkal. Bőven elég, ha élvezetes a játék, anélkül, hogy csúcs megjelenítést csodálhatnánk a televíziónkon.

"Kezdjük látni, hogy a PS3 és Xbox 360 által nyújtott teljesítménytöbblet valójában nem viszi előre a piacot. Úgyhogy mi majd csak akkor kezdünk új technológián dolgozni, ha annak szükségét látjuk" - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)