Hirdetés

Újabb sikeres címeket adnak el csőd miatt

|

Árverésre kerül a Kingdoms of Amalur-t jegyző 38 Studios és a Rise of Nations fejlesztését végző Big Huge Games is.

Hirdetés

Miután tavaly utcára kerültek a Kingdoms of Amalur fejlesztői, majd egy részük később létrehozott egy új stúdiót Impossible Studios néven az Epic Games kötelékében, világossá vált, hogy a 38 Studios és a hozzájuk tartozó Big Huge Games által birtokolt címek aukcióra fognak kerülni.

A 38 Studios ingóságainak árverése egészen októberig húzódott, ami végül kudarccal végződött, töredékét sem sikerült összeszedni 150 millióra növekedett tartozásuknak Rhode Island állam felé. Hátra van még azonban az IP-k értékesítése, amelyre a mai információk szerint november 14. és 15. között kerül sor.

Az aukción gazdára talál majd az Amalur inverzum (beleértve a Kingdoms of Amalur: Reckoning folytatásának jogát), a még kiadatlan Project Copernicus MMO, valamint a Big Huge Games teljes katalógusa. A csapatot még 2009 májusában vásárolta fel a 38 Studios a THQ-tól, akik olyan játékokat adtak ki, mint a Rise of Nations vagy az Age of Empires 3 kiegészítője, a The Asian Dynasties.

Ha november közepén elviszik a fent említett címeket, akkor könnyen előfordulhat, hogy a Kingdoms of Amalur: Reckoning és a Rise of Nations is folytatást kap, hiszen anyagilag mindkettő sikeres volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)