Hirdetés

3DNES - kedvenc NES játékainkat 3D-ben is játszhatjuk

|

Egy egyszerű web alapú program képes a kedvenc NES játékainkat 3D-be konvertálni, és jobb munkát végez, mint a 3DS rendszere.

Hirdetés

Nem fogok hazudni, fogalmam sincs, hogy hogyan működik ez a varázslat, de én nagyon élvezem. A 3DNES egy web alapú emulátor, ami a kedvenc NES játékainkat 3D-s környezetbe helyezi. Csak egy böngészőre és a játék ROM-jára van szükség, amivel a játékos nyilván legálisan rendelkezik.

Lenyűgözően működik a jelenleg csak béta állapotában operáló program. Mivel még erősen fejlesztés alatt van, a programozó úgy döntött, hogy egyelőre Firefox alatt tökéletesíti a dolgot. Éppen ezért csak ezzel a böngészővel működik, és szükséged lesz a választott NES játék LEGÁLIS változatára.

A 3DNES egyelőre nem minden játékkal működik olyan szépen, mint a fentiek, de még messze a fejlesztés vége, így ez érthető. A videó alatti kommentek között a Geod Studio azt is megerősítette, hogy előbb-utóbb offline verziót is kiadnak a programból, de ez csak később várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)